A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Pfű, megy ám a fröcsögés! Én is "tendert" írtam ki (a netrisknél) és munkát adok TInek, mert a Gránit biztosítónál kötöttem a lakásbiztosításomat. Tyű! Megírhatnák ezt is! 🤦♂️ Szeretetország...
Ha a b.lf.sz németek (alkalmatlan döntéshozóik) nem állítják le az atomerőműveiket, most kicsit másabb lenne a helyzet sok tekintetben... Ilyen az, amikor hülyék kerülnek pozícióba és csak egy napig látnak előre.
Az utóbbi pár évből nem tudok olyan példát mondani, hogy a menedzsment dezinformált volna, vagy akár csak rosszul sugalmazott volna. Ezért jó wabi kisrészvényesnek lenni, más cégeknél ez sokszor nem így van.
Aki tudott olvasni a tegnap megjelent podcast sorai között, kihallható belőle, hogy: Elég nagy eséllyel látunk jövő héten egy nagyon szuper 2026. Q1 jelentést!
Gyuribá mehet a süllyesztőbe, szerencsére már semmi köze a céghez. Viszont a cég hasít tovább! 7000es célárhoz képest hatalmas diszkonton forog! Sőt, a régiós szinthez képest meg fele áron.
Kért volna, de kikosarazták... Állíthatólag a 100 millió Iványi Alapítványánál landolt . Persze Iványiék is megszólalhatnának, mert a sok bizonytalan hír nem segít a tisztánlátásban.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link