A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
728Ft-ról ment eddig 4500-ig. szerinted melyik kisbüfi nem szarja le, hogy mekkora adó lesz a cégen 2027-ben? :) Ennek 6000 felett kellene lennie. ide miért nem jön a külföldi tőke? de mondhatnám a AW-t is.
Azt a céget is megtudja simán adóztatni.. Elveszik tőlük a hasznot mert kell a költségvetésbe azt jó napot.. Remek tanára volt azt ne felejtsük el.. Azt tudta tudom hogy pikkel arra a cégre.. Biztos hogy keresztbe fog nekik tenni hány ember bele fog esni abba a csapdába
Azt a céget is megtudja simán adóztatni.. Elveszik tőlük a hasznot mert kell a költségvetésbe azt jó napot.. Remek tanára volt azt ne felejtsük el.. Azt tudta tudom hogy pikkel arra a cégre.. Biztos hogy keresztbe fog nekik tenni hány ember bele fog esni abba a csapdába
Azért azt ugye te is tudod, hogy minden sokkal lassabban zajlik, mint ahogy azt elképzeli az ember. Világbéke? Itt most 5-10 évig sok minden lesz csak béke nem. Sőt. Amiket most leadnak rendeléseket harcijárművekre, drónokra, kémműholdakra, azok kb 5 év múlva fognak csak beépülni a megfelelő hadi egységekhez. Egy tank legyártása nem 1 hét, mint ahogy pótolni több száz vagy ezer kilőtt robbanófejet sem. Európa fegyverkezik, és még csak most kezd bele. Ez évekig fog még tartani...
Ha majd jön a világbéke akkor mi lesz a védelmi papírokkal? Milyen érdekes ott nem félnek hogy magyar Péter egy Tol vonással bassza ki a kukába őket; És állítja meg a projektet
Lehet, hogy a MOL Batta hírnek van egy kis hatása itt is? (vagy ugrálnak át 4ig-be. Néhány dt köröm volt ott, amikor tudom folyamatosan figyelni, de napon túl már nem merek benne maradni).
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link