Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
-Erste:-Többször is kinézett a BUX index az emelkedő trendcsatorna alsó éléből. Egyre félőbb, hogy törni fog az emelkedő trend, így átmenetileg búcsút inthetünk az újabb történelmi csúcsnak is. Támaszt a közeli 30 napos mozgóátlag, valamint a 86.145 pontos szint jelenthet.Támasz és ellenállás szintek
Már 5000 feltt is volt a kt... kénytelen voltam zárogatni, majd mindig visszaadni...ha innen nem mer shortolni senki, mi lesz lejjebb ? ..én még 92000-nél is ráadtam pár kontit...meg előtte az 50-es packba....jó lesz ezt ma 91500 körül zárni
USA futi -0.74% Dax lejött délelőtt mrgint 0.7%ot Lengyelek -1.45% Bitcoin 6%ot esett hétvégén. Bux + Hatira ráveregettek, így ki tudtam lépni. Megvárom ezt a Bux harcot.. 370pont volt hatiban spread kereskedési időben. 92450-92820szal. Nevetseges
Mind mindig manipulált... 2010-ig tudtam normálisan kiszámíthatóan kereskedni.... utána aki itt volt már akkor tudja mi történt... de hát alkalmazkodni kell....
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!