Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
inkább ilyen Oroszország, mint háború. Amerikaiak se normálisak ám...szóval ránk ne merjen mutogatni senki hogy milyen ostobaságok vannak Magyarországon... , mert usa -ban meg ilyenek vannak : - átlag 1000 lelőnek a rendőrök igazoltatás alatt. - a fegyverlobbi megvette már az egész törvényhozást, zsebükben vannak a politikusok. - bárkit bármilyen hülyeségért be lehet perelni...ezért aztán olyan hülye matricákat kénytelenek a gyártók is felragasztani hogy : " a mikrohullámúba tilos kisbabát helyezni" , mert ilyenekből már volt per... ( nálunk az ügyészség ilyen hülyeségekért pert be sem fogadna...)
100 pontokat hullámzik a DAX órák alatt...nem normális az biztos.... Na...a pakk épülget...de most nem veszek több longot.....ha stabil marad USA akkor hétfőn, ha tovább megy a DAX felfelé... de lehet számítani szerintem hogy még lesz lefele visszateszt. vagy akár inne bezuhan, bármire fel lehet készülni
benyújtja Trumpnak a számlát a választási csalásokért cserébe Putyinnak ilyen perverziói vannak, meg hogy a foci vb-s meccseken ha lehet piros - fehér színü mezben játszon, aki csak tud ruszkik se nagy IQ bajnokok, ilyen komoly dolgokkal megelégednek, csak hogy az erejüket fitogtassák no de ettöl még ugyanott/ugyanazok maradnak akik eddig voltak
nem Trump, hanem Putyin !!! felrúgat vele mindent a félkegyelmü ami egy egységes Nyugatot jelent egyidejüleg támadnia kell a németeket, és Kínát, és szinte mindenkit különben Trumpné megtudja, hogy a férje hányszor, és hogy lépett félre és akkor családi kassza felezöcsomag, bizonytalanság az USA-ban stb.
még mindig nagyon törékeny, és 1 kéz mozgatja szoktatják az embert az eséshez, mire mindenki rááll, ATH-k jönnek bízom benne, hogy a második félév már nem lesz ilyen hisztis
Na..a DAX - ban ma is van rendesen hullámzás...egész délelőtt már szépen rallyzott a jó hírekre... most meg 5 percesen csinál egy 100 pontos lefele hullámot ?
Megkövetem magam, igazad van! Valóban sok a lakosság felé fennálló adósság, nagyjából az össz adósság 50%a, bár az elmúlt évek tendenciáit látva fogalmam sincs ez hogy jött ki!?
én tudom ezt jól :-))) mellettünk egy zálogház van :D ebből világszerte érvényű adosság lenullázás lesz... senki nem tartozik senkinek, aztán minden mehet tovább egy új devizával
Tegnap éppen volt egy 30 mrdos 7eves TIPS aukció az USAban Indirect bidders 60,6%!! Direkt bidders 15,245 Dealers 24,14% Az indirect átlaga az elmúlt 6 aukción 64,7%. Ergo közel nem belső adósságról beszélünk az USA esetében
ehhez az egyhez értenek, a pénzügyi spekulációhozaz adósság közben akkor is szig.mon.nö úgy könnyü költekezni, hogy egyszer majd csak kifizeti valaki... romák is így csinálják, aztán hóvégén meg megy a sírás-rívás, hogy nincs pénz aztán jön az újabb segély, és minden újra elölröl
Amiben viszont van ráció, nagyjából hasonló mint amiről beszélsz. Vki anno feltette nekem a kérdést, hogy mi van, ha egyszerűen a FEDet és a Treasuryt összevonják egyszer? Akkor az adosságból nagyjából 2,5-2,8 ezer milliárd USD eltünik... Nem tudtam erre mit felelni, így részemről nyitott kérdés, de nehezen tudnék egy ilyen lépést elképzelni.
Nem jó az infod. Nézz csak meg egy amcsi kötvény aukció eredményét. a jegyzések kb 40% indirekt bidder! Lakosság itt nagyon sehol sincs. Japánt nem látom, de az USAban ez a helyzet. Sok az intézmény, többnyire külföldi jegybankok és nagy biztosítók, money managerek. A FED a 30 éves lejárat bő 70%át lejegyezte...most meg úgy vélem, hogy az újrabefektetések miatt továbbra is erős az aukciókon
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!