Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Szerintem tegnap csináltak egy olyan napot, amikor kiszedték a kicsik kezéből, a Mol papírt, főként azoktól akik a direkt az oszti miatt vették meg. És mivel szép bukóban voltak menekültek tőle, de most már visszavihetik 2900-3000 sávba. Ami szerintem 2-3 napon belül meg is fog történni. De ez csak az én gondolatom, egyébként már tegnap vagy tegnap előtt írtam hogy így gondolom. Ezért estünk. Szerintem az oszti miatt van ennyire lent az Oti is, péntekre felviszik, utána meg még jobban így sokan oszti miatt olcsón több hónapos mélyponton megvehetik. Ha igy történik akkor szép emelkedés lesz 1-2 hét alatt.
Nagyon merész vagy ezzel a short vétellel. Én most ettől paráznék, valahogy ugrásra készen állva érzem a BUX-ot. Szerintem bármikor pattanhat. Bár általában bejön neked, ezért nem akarok tanácsot adni. De most egymás ellen játszunk.
Én is erre várok, 470 től állok bent. Bár mondhatnám, hogy ha 37250-re beraknák akkor az árjegyző megvenné. De ahogy eddig figyeltem az árjegyző algoritmusát, akkor nem venné meg, hanem feljebb menne automatikusan az árjegyző. Csak darabonként tudná megvenni.
nem fogják piacin zárni....(nem én vagyok) de ha valakik ilyen nyugodtan benn állnak megfogják kapni... A kinti piacok hamarosan ismét esni fognak ,legkésőbb péntekig.. Szvsz..
minden charton a kiemelkedö nagy forgalom mindig jelez "valamit" :) mondjuk ez a BUX hatiban közvetlen árfolyam elmozdulást nem okoz, ha jól tudom de ennek Hathor a nagy mestere
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!