Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
most nézegetem a német elemző napos grafikonját : felfele 12.240 -lehet a célár és kucsszint. lefele 11.804 -nél fordulhat. alatta 11.690 alatta fibo szint 11.645 alatta 11.420 fibo alatta 11.200 alatta 11.141 fibo vételi zóna : 11.300 - 11.500 között nyújthat jó beszállót. 11.900 -ra kell nagyon figyelni, mert alatta kiveszi lefele az idei futures aljat..ott pánik lehet.
Tartani tovább a BUX shortot vagy realizálni? Egy újabb adagot (pozi 60%-át) ma szinte biztosan zárom! Teljesült a célár, de nagyon nehezen akart összejönni, mert a BUX mindig kimaradt a zuhéból. OTP gyors végre pipa és a kinti piacok most támogatnák a további tartást, de mivel 3000 pont van rajta (+támasz zóna) tartok egy kis mentális pihenőt. Maximum visszabővítem, ha úgy alakul.
Hát már én is longot keresem, kell egy kis felpatt szerintem, most megint nagyon leütötték, viszont ha innen elindul felfele a DAX akkor akár dupla alj is lehetne, de én nem értek hozzá.
hát igen.... én is lemaradtam a jó kis short beszállóból, SP TS34 112 forint is volt..most 970 forint. csak nem mertem venni,mert mi lesz ha USA átmegy a 2900 -on ? esetleg 3000 -en ? majd felfelé...longolunk és 5 x -özünk..amikor megnyugodott a piac :D
Köszi....de "vak tyúk is talál szemet" szerű dolog ez kb. :D előtte nap amikor rally volt nyitottam egy TL86 -os longot 2360 -on..amit 2400 on ki isz szórtam....kb. 10 perc alatt...most nézhetnék ha csak úgy hagytam volna... az volt a baj hogy látszott hogy fordulni akar lefele... a DAX ekkor 12.510 -en billegett...3 felső kanóc jött 5 percesen...USA is készült lefordulni 5 percesen...de nem mertem beshortonli ott.. akkor volt a TS77 2340 .en... azthittem hó végi zárás miatt még tovább húzzák... ez van. mindent nem lehet elkapni a tetején. amik a hibák voltak : - láttam hogy fordulni akar lefele de nem nyittottam. - amikor meg elég jól lefordul 12.500 alá..akkor meg azért nem mertem nyitni, mert gondoltam csak beetetés és fordul is felfele.. - lejjebb 12.440 -en meg már még úgy se mertem..."onnan tuti felfelé fordul" na ezekből a hibákból lehet tanulni tán másoknak is...
A medve nem köszön előre, tombol-rombol, az esés mindig gyors, letöröl egy-két nap alatt heteket, hónapokat, éveket. Bux havin KO, macd eladási jel. A 45k el lehet felejteni 36-37k körül az emelkedő csatorna alja, még támasz lehet, de új csúcs már nem nagyon valószínű, esetleg egy dupla szilikoncici
most 41 % -os nyerőben van a pakk, és 11.410 nél lesz meg a duplázás...szerintem tartom... inkább keressek csak +5 % -ot...de ezért a duplázásért kockáztatok inkább...meg az hogy nem kell görcsölni ilyen volatilis időkben hogy mikor, merre nyissak.. ha menni akar lezárok kb. 12.300 -at ha átlépi...
most számolom...már +40 % -on állok a pozíciómmal...és a tőkém elég szép részével shortoltam be :_)) úgyhogy teljes tőkére vetítve is igen szépen állok... mindjárt kiszámolom pontosan...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!