Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én is láttam lement 850 forintig a certi kb... vagy még alább... egypáran vettek ott...50-40-100 darabos vételek voltak... a többi csak menekült ki belőle.. én sem mertem venni..most meg már 1700 ft...totál eszement !!
Mai Bux long szavazók buktak. Voltak páran. DAX certi kiverők is buktak péntekről. Bár ez egy nagy szerencse, hogy kétszer elérte a kiütési árat egymástól különböző napon, és mindkétszer zárva volt BÉT. Talán nem is olyan rossz, hogy zárva van BÉT este :)) Azóta ma vagy 70%ot ment fel ez a DAXTL certi reggel a kiütés helyett :) Viccnek is rossz az egész
Igen, pénteken is az OTP-vel dolgoztak az árfolyam karbantartók! Mikor lenézett 38000 alá csak a pozíció kevesebb mint 10%-át zártam (hirtelen döntés volt, a Ricsi események miatt). 40400 környékéről vagyok, többivel egyenlőre kivárok mi lesz. Ebben a nagy csapkodásban jobban jártam volna , ha aktívabban kereskedek.
ahogy bezártunk..egyből lejjebb tették az SP -t és a DAx -ot...sokszor van ez... ilyenkor bezárnak a kelet európai tőzsdék...gondolom az amcsik ilyenkor mégjobban koncentrálnak a hazai piacra...vagy valamilyen befektetési alapkezelők...egyből átnyergelnek a másik piacokra... de ezt csak gondolom...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!