Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Jövőhéten kipróbáljuk pár napig minden reggel. Külön-külön hozzászólásban. Ez három hozzászólást fog felemészteni reggelente. Felteszem majd a kérdést, ki merre várja ma a Bux, DAX, USA piacokat és egyesével lehet majd fel plusszolni, vagy le mínuszolni, attól függően ki merre várja aznap a piacot! Lehetőleg valós aznapi várakozást tegyünk bele, ne a pozíciónknak megfelelőt.. úgy sem látja senki, ki mit nyom! Egy ember egy nickkel nyomjon majd.
A nap eleji kilátások becslésére vonatkozó ötleted nem volt rossz. Csinálhatnád BUX-ra, DAX-ra, SP-re (illetve amire még van igény). Értelmet adna az értékelés-gomboknak is.
most meg tépik fölfelé mint az állat... jó hogy nem indítottam másik shortot....kivárás van. szivatnak itt mindenkit... aki bele mert venni az alján a TL86 -ba, az meg már +50 % -ot kereshetett...(volna vele)
Én is a Random-partner http://www.thinkmarkets.com -nél vagyok. Spread néha megugrik picit, hogy elkapja a stoppodat, de elég korrektek. Talán egyszer volt olyan, hogy nem működött az MT4, az ügyfélszolgálatuk korrekt volt.
CFDkre az ERSTE traderben kapsz csak BEVA garanciát. Ott nem olcsó a kötés, de van 30MFT HUFig garancia. Én ezt tudom csak biztonsági játékosnak ajánlani. Nem annyira daytrader barát a költségek miatt, de megbízható cég, garanciával. El kell dönteni mi a fontos.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!