DAX és SPm feljött ahogy vártam, ahogy rajzoltam előre.
Buxot nagyon verték tovább, de a 18000es kitörés visszatesztje megvan, ami az utolsó emelkedés 61.8as fiboja is. Onnan egy szép nagy elrugaszkodást hajtott létre.
Lehet hogy ennek a ma reggeli emelkedésnek 61.8as fibojára visszamegyünk még visszatesztként, de utána mennie kell fel.
Olvasni nem sokat olvasok a fórumról, ne befolyásoljanak.
Egyelőre az SP index napiban nem ment új mélypontra, még egy hajszállal felette maradt, még long trend van.
Viszont a DAX új mélyponton van napi bontásban sajnos.
AZ is elképzelhető, hogy kicsit átrendezik a sorokat, a DAX kicsit átárazódik a feltörékvőekhez képest.
Bármikor jöhet egy korrekció az esésben, de hogy ez 18600 -ig visszaérjen arra kevés esélyt látok. Mindenesetre én a korrekciót pozibővítésre használom, short irányba.
Hathor Nálad úgy érzem, a pozid tartásához keresed az alakzatokat a charton, ahelyett hogy azokból következtetve menedzselnéd a pozíciód. Gondold át, a tegnapi nap alig 1% esés volt a hatiban... mi lesz a longjaiddal hogy jön egy olyan igazi stress day ?
S&P órás leszorító tetején, ami szorítja le 5napja.
Nem kizárt egy picit fel még, majd jobb vállra le inverz fej-vállra és holnap, holnapután emelkedés fel.
Változó.
Ma azt hittem visszapattan dupla aljjal, meg az erős forintra, arra vettem. Ha nem megy vissza, akkor a 100napos, 200napos csavarodásban bízhatok, és zárni kell valahol.
Pont a hati likviditás hiánya miatt nem kereskedem rövidre vele. Mivel ingyen van akár 5 kontinként is hajlandó vagyok összeszedni a pakkom. Aztán úgy is dobálom el. Ha beteszek 50 kontit valahova, már nagyban befolyásolom az irányt. Nem akarom.
ezek az indik fabatkát sem érnek, úgy veszem észre, hogy a hati és az OTP is inkább szintekkel kereskedhető jól.
Bármi más megoldást keresek semmit nem ér.
Buxhati