Annyit azért még te is tudhatnál, hogy a divat az nem demokratikus műfaj, hanem diktatórikus.
De mit is várhatnánk mást egy vérszomjas szélsőségestől, mint "buzulást" és diktatúrát...
élőben ment a cnn-en, az olyan, mint egy szemtanú. én végignéztem élőben az első gép becsapódása után röviddel induló breaking közvetítést, gondolom, mások is látták, úgyhogy vannak szemtanúk
amúgy 4 évvel azelőtt fenn voltam az egyik épületben, és mivel érdekel az építészet, igazolom, hogy pont olyan volt a szerkezete és pont úgy tudott a tartószerkezet összeroskadni, ahogy a hivatalos álláspont magyarázza
egyik szakmám miatt eléggé sokat tanultam a polgári repülőgépekről (4 évig), az ott tanultakkal is egybevág a nem susmogó álláspont
a ground zero-t is láttam, nehéz volt feldolgozni, hogy az a kurvanagy ház hipp-hopp megszűnt, dehát ez van
pár teveszargurigázó feleségalázó seggszagú arab miatt, akiket az iszlám felhatalmaz ilyen bűnökre
Egyébként is a második repülőgép becsapódását már minimum több százezren látták az útcákról,nem hinném hogy mindenki hazudna és már nem derült volna ki.
A dolog csak egyféleképpen történhetett meg.A többi esethetőség hamis,nem valós.Mivel a hivatalos történet cáfolói több verziót is támogatnak te melyiknek hiszel "szivi"?
Az érdekes az még nem biztos hogy igaz.Akkor a több ezer családtag akik a repülőkön ülőkhöz tartoztak ,azokat is csak lefizették ugye?Nem is vesztek oda a repülők sem,csak eldugták őket ,az utasokat pedig egy bunkerben tartják valahol szibériában!Hagyjál már ilyen idióta összeesküvés elméletekkel.Ez nem más volt ,minthogy az arab "terroristák" egy kicsit áthelyezték a csatateret a másik fél országába is,hagy szokják ők is !
13 éve történt ...
Ez is a Judeaiak miatt volt.