Tudom hogy egyedül szeretnél lenni a földön,hogy ne legyen nálad okosabb,de ezt csak arra fel írtam,hogy egész nap itt fikázod Sólet Norbit ,meg a többi zsidó és nem zsidó éhesszájú ganéjt,miközben te nagy világotjárt emberként csak eddig jutottál,hogy Gipsylandben egy bukott gazdaságú országban embereket próbálsz meggyőzni,hogy ki szélhámos és ki nem.Melyik cégnek mekkora mutatói vannak.
Ezek szerint rád tényleg igaz a régi mondás,hogy "aki tudja csinálja ,aki ... .
Ennyi ésszel meg egy vödör mésszel mint neked van ,én nem írogatnék Norbi Nyrt.-s meg E-szar-os topikokba, nem is látnátok,hallani meg aztán végképp nem rólam!
Egyszer alulról felfelé fotóztam az egyik padon fekve. Ahogy mentek a felhők, olyan hatása volt mintha eldőlnének. Elképesztő magasak voltak a többihez képest.
az a 2 felhőkarcoló a Wall Street-i Nysevel együtt a kapitalizmus és az USA nagyságának a szimbóluma volt
többször jártam benne, úgy maradt meg ahogy előtte elsétálva kihallatszott ez:
ez szófordulat, olyan, mint amikor a kocsmában azt mondja pista gézának a meccset követve a tévén, hogy "ez mekkora szabálytalanság volt már b@szd szájba!"
és közben egész biztos, hogy a legkevésbé gondol arra, hogy gézának orális pásztorperceket kellene eltöltenie azzal a bizonyos szabálytalansággal
Nagyon nehéz ezt innen eldönteni idegen szemmel,hogy ki áldozat és ki az elkövető.Ez egy visszavágó volt dolgok miatt,de ártatlan áldozatok azért születnek főképp,mert előre azért csak nem szólhattak,hogy holnap reggel belerepülünk a WTC-be,akkor se megtenni se megölni nem tudtak volna senkit.
Ez az usa ,saját népe ellen elkövetett terorcselekménye volt....köze nem volt az arabokhoz...kellett már egy háború,meg sok pénz a fegyverkezésre...nem számított az a pár szerencsétlen aki aznap bement dolgozni,meg az a pár lánglovag...a zsidók persze tudták előre mi lesz... link
éredemes megnézni...
13 éve történt ...
Ez is a Judeaiak miatt volt.