igyekszem majd tömören fogalmazni, de nem mindig fog sikerülni :)
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.
Igen, ezt már nem is említettem. :)
Az államosítgatások, a kormányt támogató idióta ex-munkásőrök menetei, a 10-15 éves tervek, meg a visszamenőleges törvénykezések magukért beszélnek. :)
Rákosi már rég fiává fogadta volna Orbánt, ha megéri.
Ki költötte el? Mennyi volt a tartalék akkor és mennyi most? Miből vették a MOL rv-ket? Mekkora lett az átlag kamata (2,5%) és mennyi a 2013-as $ kötvényeknek (5%)? Mennyi a különbség? Ezt ki fizeti meg? Hol a MANYUP zseton? Mennyi volt az eur/huf és a chf/huf cross?
Amibe beleugatott, és a Bajani kormány a saját maga által javasolt fomában végrehajtotta (13. havi bér és nyugdíj elvétele, kisebb táppénz, nem emelkedő családi pótlék, nyugdíjkorhatár emelése, stb.), nnak nagy részével a jelenelgi kormány is egyetért, hiszen fenntartotta azokat, sőt egyeseket tovább fokozott: ÁFA további emelése, táppénz további csökkentése példának okáért.
Ez nem pont akkor van, mikor Horn gyuszi emlékparkot és teret kap ??
99 éves ember a veszélyes a társadalomra ?
Aki amúgy Fradista volt.
És a köztünk élő kommunisták, akik most fel vannak háborodva a kiemelt nyugdíj elvételén ?
100 millió áldozat. A vörös csillagért.
üldözi őket valaki, nem 99 évesen 60 évesen ?
Nekem igazából az mszp sem a kedvencem, bár milliószor különb, mint a fidesz. Van egy része, pl Botkáék, akikkel semmi baj, de a régi kádereiket igazán lecserélhetnék.
Bajnaiékkal semmi gondom, a fidesz meg úgy hulladék, ahogy van, talán az egy szem Pokornit kivéve.
azt értem hogy akkor Gyurcsánynak fel kellett venni a hitelt. - Bajnai is volt tárgyalni ha jól tudom...( ?) már nem emlékszem...
A kérdés viszont az : Miért kellett egyáltalán fölvennünk az IMF hitelt, ha olyan jó volt a válságig az MSZP kormányzása ? ...jah kérem..akkor mégsem volt olyan jó, csak az MSZP ez hangoztatta, magyarán mondva hazudtak az embereknek.
a térségben egyedül nekünk kellett felvenni az IMF hitelt.
akkor hogy is van ez ?
ki cseszett el, és mit ?
most Orbán Viktor már visszafizetett mindent.
"Az a baj az IMF hitellel hogy mindenbe "beleugat" -nak amiért hitelt helyeznek ki"
"beleugat" = Feltételeket szab, célirányokat jelöl ki, hogy biztosítva lássa, hogy lesznek olyan változások, amivel helyrebillen a megromlott makroegyensúly és vissza is fizethető a kölcsön.
És tegyük hozzá, hogy minderre Bajnainak 1 éve volt (Orbánnak eddig 8) , úgy, hogy Bajnai a legnagyobb válság idején volt miniszterelnök, mikor csak tűzoltásról lehetett szó.
Enyhén szólva kettős mérce Bajnai meg Orbán lehetőségeit egy kalap alá venni.
Az a baj az IMF hitellel hogy mindenbe "beleugat" -nak amiért hitelt helyeznek ki, és már az IMF is beismerte hogy az ő válságkezelésük nem volt sikeres.
Miért NE szavazzunk Bajnaira?
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.