Megy 4-íg októberben. Az én céláram megvolt 3.15-el AI szerint 3.28 első körben . Diesel hiány van , amit gázból is lehet előállítani . 👀😉Hiány van az egész világba oda viszik ahova akarják
korán eladtam rossz tárolojelentést vártam ami szinte beis jött mégis brutál megindult az olajjal eggyütt..ez nemjött be ma mert irracionálisan brutál emelkedik pedig anni gáz van usaba hogy nem kapnak levegőt szinte..
-Földgáz.-A csökkenő trendet megtörte felfele, így megmaradt a további emelkedés esélye. A 3,125 lehet ellenállás, alul a 2,714 foghatja az esést. Ellenállások: 3,125; 3,906; 4,688; 6,25; 7,04; 7,81. Támaszok: 2,714; 2,344; 1,953.
-WTI - Olaj A múlt héten lefordult a görbe, így korrekció indult. A korábbi trendtörési szint 87,5 körül már erős támasz, ez lehetne long helyszín. A korrekció mértéke mutatná meg igazán, hogy lehet-e további emelkedésre számítani. Amíg a piros csökkenő trend nem törik, addig a long oldalra állni nem tűnik jó ötletnek. Ellenállások: 106,25; 112,5; 118,75; 125. Támaszok: 87,5; 81,25; 75.
Én biztosan. Tegnap BÉT záráskor el adtam nem gondoltam hogy így megtépik. És most shortban várom a csodát. AZt még nem tudtam kitalálni hogy tartsam-e péntek zárásig ... meg a rollover is. van baj. :-)
Érdekes ez a rés tágulás a két oldal között pedig továbbrais brutális mennyiségü palaolaj melléktermék bummgáz tör a felszinre és az olajkitermelők ingyenis adják sőt még fizetnekis érte hogy szállitsák el brutális mennyiségű gázt.. Talán a spekulativ pénz nem talál lehetőséget az ármozgatásra most ezt az ngt piszkálják?..
Idegesített miért csinálja ezt az ugrabugrát tehát utánnanéztem Íme : A grafikonon látható hirtelen, szabályos tüskék és ugrások mögött nem valós piaci pánik vagy természetes ármozgás áll, hanem az alacsony likviditás (piaci forgalom hiánya) és a vételi/eladási ajánlatok közötti rés (spread tágulása).
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.