Sziasztok! Most olyan érzésem van, hogy el kell adni a maradékot is longból, de tudom, hogy ilyenkor szokott kitörni, mindazok ellenére, hogy mostmár én is úgy látom, hogy lefelé áll a pálya (melegebb időjárási jóslatok, meg tél vége közeledik, stb..).. A gáz általában meglepetést szokott hozni bármerre játszom meg.. Valaki írta, hogy ezért kell mindkét irányt venni, teljesen igaza van... bármerre ugorhat most.. le is, fel is van tér, és vonalazgatásom.. Így ha ma felugrik 3körülig is, csökkentek..
WTI- mehetne tovább fel, nem is értem miért állt ennyire útjába a 67-es szint.. mondjuk ezzel a célfelhőmet már eltalálta, de nem adtam el tegnap záróban, pedig jobb lett volna, ma belengetik 66 köré..
WTI- mehetne tovább fel, nem is értem miért állt ennyire útjába a 67-es szint.. mondjuk ezzel a célfelhőmet már eltalálta, de nem adtam el tegnap záróban, pedig jobb lett volna, ma belengetik 66 köré..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.