Pillanatnyilag, mert a hirek de-eszkalalasrol szolnak. Kozben meg az amerikaiakat kiszedik a tersegbol es tengeralattjarok meg repulok vannak a kozelbe keszenletben. Kov par nap erdekes lesz :)
Boil és Bloomber ng most nem ment le a múltkori aljra, charton már nagyon mélyen vannak, dupla alj lehet benne fordulattal szvsz.. Mehetne fel TTF el együtt tovább.
9% elég hozzá egy hirtelen gapdown nyitással, mint 29.én.. félre ne érts, nagyon nem kívánom.. fú, már el is felejtettem, hogy milyen érzés, hogy minden más amit eladtam gázért az mind zöldben virít napok óta, ez meg nyomja az óriási piros gyertyákat...
Kitörés, de óvatosanA technikai történet az ünneplés és az idegesség keveréke. Az OMV napi zárása nemcsak új 52 hetes csúcsot állított fel, hanem áttörte a kulcsfontosságú ellenállási szintet 49,64 eurónál, ami a 2025 októbere óta mért legerősebb bikapiaci momentum. Az Ichimoku Cloud és a SuperTrend is megerősíti, hogy a felfelé irányuló trend él és virul – az ár mégis a felső Bollinger-szalag (49,74 euró) felett van, ami klasszikus jele annak, hogy rövid távon feszültek lehetnek a dolgok.
Meg is volt a 10.3%.. ezt nem gondoltam volna reggel.. ezért szeretjük a gázt, igaz? Simán meglehet, hogy reggel kiütik a 2 certit és mehet 6-ig 2 hét alatt. Gratula a shortosoknak!
dec 16 és 22 dupla aljat nézd, eszerint a dec 16 = január 9 és dec 19-én lement ugyanoda, ez olyan mint ma és 22-en leszúrt alá, ezt várom holnap vagy pénteken vagy hétfőn.
Mindjárt kész a 4 órás gyertya, annak egyelőre nincs alsó kanóca. Megnézném a pénteki alj megtartja-e, valamekkorát pattan róla, de lehet hogy nem eleget. Holnap 16:30 jelentés.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.