Nem álltam benne, de van egy pakk, amire most nem vennék rá! Jönnek feljebb a vevők, jó lenne emelkedni végre. Nem szeretnék nagyon bele ragadni, óvatosan tolom inkább:)
Aki volt közgyűlésen: :) esetleg szóba került a tőkeemelések témája és a hígítás? Nyilván nem konkrétumok (beruházások, akvik) szintjén, csak úgy, hogy kb. jól gondoljuk-e, amit itt írogattunk a topikban erről? Valaki esetleg rákérdezett a balkáni projektre? 1 éve semmi hír. Gondolom, hogy az most kuka, de nem sajnálnám, inkább legyen helyette másik, egy kiszámítható, stabil célországban. (Az srv szerintem csak egy szokásos, általános lehetőség, de nem fognak élni vele. A casht vagy beruházásra költik majd, vagy oszti lesz belőle.)
Köszönöm a jelentést ( cort ) illetve a bizakodást vagy bíztatást is (mcbull ).Számomra Chikán Attila megválasztása újabb öt évre garancia a további emelkedésre.Kimondhatjuk,hogy jó helyen van a pénzünk.A részvény visszavásárlási lehetőség érdekes lehetőség.Mindenesetre nem aprózzák el." A saját részvények visszterhes megszerzése esetén az egy részvényért
kifizethető ellenérték legalacsonyabb összege 1,- Ft (egy forint) legyen, a legmagasabb összege
pedig nem haladhatja meg az ALTEO részvények Budapesti Értéktőzsdén jegyzett, a tranzakció
napját megelőző 30 kereskedési nap, forgalommal súlyozott átlagárának a 150 %-át." Tudom ez csak egy lehetőség,meglátjuk él ni fognak vele vagy sem. Köszi még egyszer! :)
Én nem logikázok.. Csak azt szeretném ha mi is hozzá tennék a BUX történelmi csúcsához.. Máshol már nyoma sincs a vámháborúnak.. Midegy nem idegelem magam majd lesz valami fasz ezzel is…
A lényeg, hogy hétfőn közgyűlés: 2025. április 28. (hétfő) 10.00 óra Sajnos nem leszek Bp-n, aki tud menni, annak jó pogácsázást! Remélem, be tudtok majd számolni pár érdekességről. Sajtónyilvános lesz, de nem hiszem, hogy OTP/MOL közgyűlési szintjén tudósítana róla élőben a shortfólió. :)
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.