Tb-t nem azért szedi be a fidesz, hogy az egészségügyre költse,ebből a pénzből is közbeszerzéseket ad lőlőéknek, azert lett a tb átminősitve járulékról adóvá.
Ez volt az én gondolatom is, minek fizetek, ha nem látnak el. Mondjuk a vizsgálatok időben megvoltak, de a műtét két hónapra lett volna. Ezek egyébként rémtörténetek, nem hiszem el, hogy a fideszes nem találkozik ilyenekkel.
2 hónapja volt több görcs után és sűrgősségi ellátás után a helyi kórházban a sebészetre mentem friss és nagyon rossz vérképpel. Az orvos "mit kezdjek magával besárgulva 14 órakor már fél lábbal otthon vagyok, menjen a megyeibe hétfőn" diagnózissal és barátságtalan pillantásokkal szépen lerázott. Ismerős orvost hívtam epevezeték elzáródásom van kaphat a máj hasnyálmirigy minden ne várjak vele. Másnap megyeiből küldtek haza még rosszabbul voltam, nem vagyok területileg illetékes és nincs elég referencia hogy ott ellássanak menjek vissza a városiba. Aznap szűnt meg a fejemben az állami egészségügy mentem magánba 600e volt a műtét 2 hete szépen rendbe raktak krónikus gyulladás összenövések stb. Ha tehetném 2 hónapja egy forint TB járulékot nem fizetnék ebben az országban. Fizetek a semmire.
Uterusban elakadt vesekővel két hónapra kaptam időpontot. Erről azt kell tudni, hogy elég veszélyes, a vese is elmehet, ha fertőzést kapok. Magánban rögtön megcsinálnák egymillió forint körül. Hálistennek sikerült kibűvészkednem, de ez a magyar egészségügy. Nyilván megcsináltattam volna, de így is katasztrófa volt.
Manapság nem könnyű fideszkárosultnak lenni. Mire megjegyzik, hogy mit kell utálni, ki a felelős, addigra már 180 fokot fordul a dagadt és pont az ellenkezőjét mondja, mint amit a hívek megjegyeztek 1 órával korábban.
https://www.youtube.com/watch?v=P9JvKQLWVw8 Vajon mennyibe került ez az országnak, hogy egy nevetségesnek nevezhető, függetlennek csúfolt okoskodó propagandistával szóba állt a rabló nagyvezír. Ez a vég úgy látom, nagy baj lehet a számokkal:)
Nem mindenki egyformán okos :) van akinek meg kell mondani, hogy mit gondoljanak és akkor legalább tudják, hogy mit gondoljanak! A következő propagandatöltésig... "Tudja? Több mint 8 milliárd közpénz ment el a soha meg nem nyíló Sorsok házára. Ilyen gazdagok vagyunk...Jólvanezígy!"
Azt olvastam, tegnap amerikában állítólag több millióan tüntettek trump ellen az egész ország nagyobb városaiban. Erre trumpli valamelyik talpnyalója azt nyilatkozta, hogy trumplit az amcsik 95%-a támogatja, mert ők nem voltak tüntetni. Mintha a propaganda médit olvastam volna idehaza.
Szerencsére egyre többen térnek észhez. Azért van egy vak pedofidERESZes birka réteg, akiknek azért is szólni kell, hogy ne felejtsenek el levegőt venni, de azok egyre kevesebben vannak! https://www.facebook.com/watch/?v=651900834000892
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!