Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond 2024. 03. 12. 13:33
Előzmény: #130735  realmadrid
#130740
"A törvény javaslatok még nem hatályba lépett törvények."
.
Gyakorlatilag mert a PIS szövetséges államfő blokkolja őket.
.
"Most a Bírói tanácsba Tusk emberei kerültek, ugyan úgy nem függetlenek."
.
Lehet de egyáltalán nem biztos. Ezt én innen most nem tudom megmondani. De kicsit vioccess érv ez is. Olyan mint amikor a temérdeket lopó Fidesz mondja hogy más is lop. Ha a Fidesz nevezi ki Áder Jánost és Novák Katalint akkor arra kijelenthető hogy a saját embereit juttatja oda. Ettől még nem feltétlenül lesz bárki más által jelölt ember az ő embere. Nagyon jó példa rá Sólyom László aki annak ellenére nem volt a Fidesz embere hogy a Fidesz jelölte. Attól hogy az egyik fél csinovnyikokat neve ki attól még ha más másokat nevez ki az nem feltétlenül az ő csinovnyikja lesz.
.
De ezeket te is tudod. Ahogy azt is hogy a Fidesznél miét nem volt elég hogy megigérik hogy módosítanak. Azért mert először csak igérték de nem csinálták meg. Majd igértek valamit majd más csináltak meg. Gyakorlatilag annyira nulla a Fidesz szavahihetősége hogy azt mondják hogy majd akkor hiszik el neki ha már be lett iktatva a törvény. De még akkor is azt nézik hogy nem valami trükközéssel kerülik meg a dolgot. Mert még ilyenkor is ez van. Pl: Handó Tünde az OBH élére majd ennek a hivatalnak a hatásköreinek a bővítése és a bírói függetlenség szűkítése.
dexter 2024. 03. 12. 13:30
#130739

Vajon miért nem. Csak nem a sok rejtett, lopott pénzből való finanszírozás miatt?
 
Csak a magyar kormány mondott nemet az EU-jogszabályra a politikai reklámok átláthatóságáról
https://telex.hu/kulfold/2024/03/12/eu-politikai-reklam-atlathatosag-europai-unio-tanacsa-szavazas-magyarorszag
dexter 2024. 03. 12. 13:29
Előzmény: #130737  realmadrid
#130738

Ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa.
Akkor az minden bizonnyal egy kacsa.
realmadrid 2024. 03. 12. 13:21
Előzmény: #130733  dexter
#130737

Nem ártana végre felfogni hogy ha valamiben nem értünk egyet attól még az ember nem lesz fideszes vagy DK-s vagy momentumos.
Nem mindenki így gondolkodik.
Vannak a vak hívők mindkét oldalon, az más eset.
realmadrid 2024. 03. 12. 13:19
Előzmény: #130729  Peterbond
#130736
Ez a 80-90 % szerintem nem helytálló. Kb. 700 ep képviselő van ebből mennyien szavaztak a Orbánék ellen és mennyien mellette?
"A magyar kormány minden olyan bizonyítékot benyújtott, amelyet az Európai Bizottság kért az igazságszolgáltatás függetlenségével kapcsolatban, és mivel szigorú határidő kötötte a brüsszeli testületet a helyzet értelmezésére, ezért kötelessége is volt elfogadni azt a határozatot, amely tavaly karácsony előtt kimondta, hogy teljesült az igazságügyi horizontális feljogosító feltétel – lényegében ezt jelezte az Európai Bizottság egyik szóvivője a Portfolio-nak az Európai Parlament jogi szakbizottságában hétfőn este született döntés láttán. A szóvivő azt is hozzátette: "A Bizottság úgy véli, hogy az uniós joggal teljes összhangban járt el, és meg fogja védeni döntését az uniós bíróságok előtt".
Ez alapján azért nem egyértelmű az ügy.
Mi lesz ha a bíróság az EBnek ad igazat?
Sokan attól félnek hogy így Orbánnak papírja lesz róla hogy neki van igaza, az EP politikai alapon nem ad pénzt.
realmadrid 2024. 03. 12. 13:16
Előzmény: #130731  Peterbond
#130735

A törvény javaslatok még nem hatályba lépett törvények.
A magyar kormány esetében meg kellett várni hogy a közlönyben megjelenjen.
Ráadásul az volt a probléma hogy a PIS féle kormány a saját embereit ültette a Bírói tanácsba és nem függettleneket.
Most a Bírói tanácsba Tusk emberei kerültek, ugyan úgy nem függetlenek.
dexter 2024. 03. 12. 13:09
#130734

Ilyenek a pedofideszes szavazók...
 
K. Endre családi barátja dulakodott a Gulyáságyú Média és a Telex újságíróival
https://www.youtube.com/watch?v=pmkJLGl5nAY
dexter 2024. 03. 12. 13:02
Előzmény: #130731  Peterbond
#130733
Madrid is csak a szokásos fideszes hazugságot tolja.
dexter 2024. 03. 12. 13:00
#130732

Ez a kónya endre még annál is undorítóbb alak, mint ahogy eddig gondoltuk.
Valamelyik nap úgye az RTL rejtettkamerás felvételén lebukott azzal, hogy egy, a pedofil igazgató egyik korábbi áldozatát rávegye hamis vallomásra (az egyik, akit korábban kényszerített, ill. hamis tanúzásra akarta rávenni, és amiért elítélték).
 
Azt mondja Hack Péter, az ELTE büntetőjogi tanszk vezetője, hogy ezt a hamis tanúvallomást csak úgy használhatná fel, ha perújrafelvételt kérne és megvádolná a srácot, akiből a mostani hamis vallomást akarta kicsikarni.
Azaz azért, hogy kónya magát felmentesse, az általa most kicsikarni kívánt hamis vallomásra hivatkozva elítéltetné és börtönbe küldetné a srácot azzal az indokkal, hogy az a korábbi bírósági szakaszban hamisan vallott. Ennél undorítóbb féreg nem sok van.
 
Elvileg a mostani tettéért 3 évet kaphat. Remélem a végén visszadobják ezt a rohadékot a börtönbe és korbbi elengedett időt is hozzácsapják.
A pedofidesz hívőknek gondlom ez sem okoz gondot.
 
Miért akart most új vallomást kicsikarni K. Endre, ha korábban már kegyelmet kapott?
https://www.youtube.com/watch?v=2eUKlDJZe-c
Peterbond 2024. 03. 12. 13:00
Előzmény: #130702  realmadrid
#130731
"Főleg úgy hogy a lengyelek megkapják a teljes összeget pedig még mindig állnak azok az indokok ami miatt eddig nem kapták a pénzeket."
.
Én ennek is megpróbáltam utána nézni de túl mélyen nem tudtam belefolyni most. Egy részüket az új kormány már módosította ( pl Bírói Tanács függetlenségének visszaállítása, új bírói tagok ), illetve 5 új törvényjavaslatot dolgoztak ki az igazságügyi reform keretében és benyújtottak egy cselekvési tervet. illetve szintén amúgy mellékesen az ügyészséghez is csatlakoztak ami szintén bizonyos aggályokat megold.
.
Ezekben valószinűleg nem látszat intézkedések és átlátszó kompromisszumos megoldások voltak. Illetve az új kormány esetében el is hiszik hogy ténylegesen változtatni akarnak.
________
________ 2024. 03. 12. 12:39
Előzmény: #130728  dexter
#130730
PETIKÈM két kézzel szórja az adófizetök pénzét, de természetesen csakis az ö érdekükben...
.
https://telex.hu/belfold/2024/03/11/szijjarto-peter-luxus-maganrepulo-new-york-brusszel-usa
Peterbond 2024. 03. 12. 12:39
Előzmény: #130727  realmadrid
#130729
"Ha más összetételű lenne az ep "
.
Mármint milyen? Gyakrolatilag az EP 80-90%-a Magyarország tekintetében egy irányba megy. Nekem ne mond hogy ez azért van mert balos vagy jobbos vagy milyen az EP. A liberálisok a konzervatívok a szocialisták a lengyelek a finnek a németek a franciák a hollandok a svédek mind együtt szavaznak ebben a tekintettben. Talán akkor mégsem az van hogy a "baloldal" vagy a "libernyákok" miatt van hogy szegény Orbánt átatlanul bántják.
.
Inkább azt nem veszed te figyelembe hogy amíg a Néppárt tagja volt Orbán nagyon sok mindent megúszott, elnéztk neki, ahogy az EP is nagyon engedékeny volt sokáig vele. De nem ez volt a normál és most direkt kiszúrnak vele. Hanem túl sokáig tört borsot mindenki orra alá és először az engedmények tűntek el aztán a keményebb fellépés jött. De hogy ennek semmi alapja csak politikai bosszú egy vicc mentegetőzés szerintem.
.
Szerintem még így is túlságosan kesztyűs kézzel bánnak Orbánék rendszerével.
dexter 2024. 03. 12. 12:30
Előzmény: #130707  kenyeres2
#130728
Ja, tehát az nem zavar, hogy orbánék tönkretették az országot, kirabolták (téged is), a fél országot, teljes iparágakat raboltak el, tönkretették és teljesen leépítették a jogállamiságot. Az oktatás, az egészségügy, a tömegközlekedés, meg úgy általában a közszolgáltatások a béka segge alatt vannak.
 
A fideszesk azt hiszik, hogy ezek nincsennek rájuk hatással, pedig mikor bemész a boltba, te is fizeted a legalább 50%-os orbáni inflációt. Mikor bemész a kórházba, senkit nem érdekel, hogy orbán hívő vagy, téged is majd csak fél év múlva fognak CT-re küldeni kivizsgálásra, de lehet nem éred meg, mert közben meghalsz rákban, ami még gyógyítható is lenne, ha időben orvoshoz kerülnél. De ha be is kerülsz, majd elkpod a kórházi fertőzést mert a kórházaknak fetőtlenítő szerre már nem telik, mert orbánék inkább jachtokat, meg magánrepülőket vesznek belőle, vagy lesz belőle lombkorona sétány. Vagy várhatsz 5-6 évet egy műtétre, mert az milyen jó, és ott sem fog érdekelni senkit, hogy te hova tetted az 'x'-et.
De neked ugyanúgy nem fog jönni a vonat, vagy lerohad alattad, hiába vagy fidesz nyalonc, ha azzal akarsz utazni. De a kátyú is ott lesz úton, amibe ugyanúgy bele fogsz hajtani, mert a kátyút sem érdekli, hogy a fideszre szavaztál.
Az akkugyárak által kibocsátott mérgező oldószereket ugyanúgy belélegzed, vagy megiszod te is hiába vagy orbán hívő.
De az orbánék éltal betelepített migránsok ugyanúgy el fogják venni a munkádat, lenyomják a fizetéseket, vagy majd megerőszakolják a gyerekeidet, mert nem fogják kérdezni, hogy kire szavaztál.
 
És közben az ellenzéket fenyegetitek, mert őket legalább még érdekli valamennyire az ország és a magyar emberek sorsa, nemúgy mint orbánt és a bűnbandáját.
Az a legnagyobb baj, hogy a fideszes szavazók többsége ostoba, buta és teljesen szemellenzős agymosott, és nem veszik észre, hogy orbán nem a rájuk nem szavazókkal csesznek ki, hanem az egész országgal, beleértve a fideszes szavazókat is.
Közben az ország a legszegényebb ország lett ez EU-ban. Orbánéknak 15 éve alatt sikerült egy középmezőnyből a legszegényebb országgá tenni Mo.-ot. Ez is mekkora siker.
 
15 éve kormányznak, de minden rosszért az ellenzék a felelős. Ha így van, akkor orbánnak azonnal le kellene mondania, mert teljesen alkalmatlan az ország vezetésére (amúgy valóban teljesen alkalmatlan, mert ilyen gyáva, hatalommániás, gerintelen vezetője még nem volt az országnak, pedig erős a mezőny).
realmadrid 2024. 03. 12. 12:29
Előzmény: #130721  Peterbond
#130727
A pedofil, meleg összemosás témában egyetértek. Aljas, szemét húzás tőlük. Az írás másik felével nem teljesen értek egyet de nem ragozom, sokszor leírtam. Ha más összetételű lenne az ep akkor más lenne a történet, ebből látszik szerintem hogy ez politika és nem jog mint ahogy az ep beállítja. 
sityaki 2024. 03. 12. 12:28
Előzmény: #130724  realmadrid
#130726
Akkor lefordítom neked a példát: a lengyelek tesznek erőfeszítéseket, hogy alkalmazzák annak a klubnak a normáit, amelybe beléptek, és nem az aláaknázásán törik a fejüket.
Peterbond 2024. 03. 12. 12:27
#130725

Amúgy itt a jogi szakbizottág tagjai ( akik szinte egyhangúlag javasolták a per elindítását ).
Members | Home | JURI | Committees | European Parliament (europa.eu)
.
A 48 tagból egy se magyar de 16 ország képviselteti magát benne. És ha ez nem elég mind az 5 főbb pártcsalád az Európai parlamentből támogatta a pert. Talán esetleg ezen kellene elgondolkodni. Az EP-nek elege van Orbán zsarolásaiból és vétózgatásaiból.
realmadrid 2024. 03. 12. 12:22
Előzmény: #130723  dexter
#130724
Az EU ügyészségbe belépés nem feltétele a pénzeknek. 
dexter 2024. 03. 12. 12:05
Előzmény: #130702  realmadrid
#130723

"Főleg úgy hogy a lengyelek megkapják a teljes összeget pedig még mindig állnak azok az indokok ami miatt eddig nem kapták a pénzeket."
 
Ez nem igaz, ez megint csak a szokásos fideszes hazugság. A lengyelek pl. beléptek az európai ügyészségbe.
rockmaster 2024. 03. 12. 11:26
Előzmény: #130715  kenyeres2
#130722
Ocsmány és az egész PedoFidesz annyira gyenge és béna, hogy még a Magyarországnak járó EU pénzeket se tudja elhozni!
Mikor mond végre le a mára teljesen alkalmatlanná vált jelenlegi magyar min. elnök???
Peterbond 2024. 03. 12. 11:18
Előzmény: #130719  realmadrid
#130721
De ugye vágod hogy hülyeség?
.
Az is remek kampánytéma hogy a melegek egyébként pedofilok. Ez is rengeteg szavazatot hoz. Csak éppen nem igaz.
.
Nem az van hogy a helyi baloldal lázította fel az Eu-t Magyarországgal szemben. Az Orbán 14 éves tevékenysége ( sok olyan ami rengeteg szavazatot hozott neki itthon ) oda vezetett hogy már a V4-eken belül is kiabálnak vele 4 fal között. Egy aug 20-ra ide a keleti diktatúrák színe java jelenik meg de egy EU-s politikus sem. Mindenki szembe megy az autópályán és azt hisszük ők a hülyék nem mi.
.
Ahhoz képest hogy a Fidesz mennyi mindenben gáncsolta az EU-t és annak mekkora részét haragította magára gyakorlatilag még csak nem is önös érdekekből hanem orosz érdekekből meglepő hogy csak mostanra és csak ilyen szinten kap visszacsatolást. És mostanra is kb annyi történt hogy Magyarország esetében kezdik szigorúbbak lenni és nem elnézőek. Nem valami büntető intézkedések mint pl amit a Fidesz csinál Budapest esetében.
.
A Bizttság próbálja azt az elnéző engedményeket adó politikát folytatni mint korábban is Orbánnal. Úgy hiszik hogy ha engednek neki sokmindenben akkor kevesebbett fog keresztbetenni. Az EP viszont kezd rájönni hogy az orosz ügynökkökkel szemben keményebben kell fellépni.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek