nem inkább a külföldre ingázók vannak benne? csak azért kérdem mert az nem azonos az életvitelszerűen külföldön élő kategóriával... bár abban igazad van, hogy a lockdownisztánná váló EU-ban elég problematikus lesz ez...
Példa erre, hogy biztos hallottál arról sikerült kiperelni a tavaszi munkanélküli adatokat mutyisztánban ami több mint 400 ezer fő volt tavasszal.. Van 4,6 millió dolgozó.. na jó, ebben benne vannak a külföldön dolgozók is! Kérdés, miért nem közlik a valódi munkanélküliségi adatokat? Ez így bőven 10% körülire jön ki, de a külföldön dolgozókat leszámolva akár 15% is lehet és akkor még azokról a munkanélküliekről akiket az inaktív kategóriába sorolják!!!! nem számítják bele a munkanélküliségi adatokba, még nem is beszéltünk. Na látod barátom, így vesznek hülyére benneteket Mutyisztánban!! (azért ha kicsit gondolkodsz és utána számolsz, erre magadtól is rájöhetsz.. átbaxtak benneteket )
Lex@rom a román népmozgalmi adatokat. A lényeg l a s s a n í r o m, h te is megértsd: Magyarország tényleges fogyasztásban 67%-on állt 2019-ben, Románia pedig 79-en. Megpróbálom neked értelmezni, mert látom ez gondot okoz, mivel népmozgalommal meg komcsi nosztalgiával én nem foglalkoztam, neked meg ez ugrott be erről, szóval: az unióban megtermelt bakfittyekből Jürgen 122 tud venni a, Alexandru 79-et, Géza meg 67-et, pedig mindannyian ugyanannyit dolgoznak. És lehetőleg ne gyere azzal, hogy Jürgen anyjának a szomszédjának a keresztapja nahicseváni bevándorló zabigyereke, mert kb. a kuttyát... Ja, floodolás megvan? tudod, amikor valaki telefossa a fórumot vagy chatet értelmetlen szöveggel. Szép napot:)))
a "románoknál" komplett népcsoportok en bloc leléptek... Gerdály, az erdélyi szász kísértetfalu - és amit sorsából tanulhatunk https://www.youtube.com/watch?v=S3yBq8iw_J8 jóformán ész nélkül világgá szaladtak amint lehetett... és most már az igaz románok is követik őket...
ha már a "sztánoknál" tartunk az EU kapcsán mit szólnál a lockdown-isztán névhez?:) a maszkos izébizével pedig már el is indultunk a vegyvédelmi ruhának álcázott burkha irányába:)
bocsi, félreírtam 17% azaz 3,4 millió ember lépett le 11 év alatt Romániából, a fiatalok egyharmada már elhúzott onnan... "As many as 3.4 million Romanians have
fled the country since it joined the European Union in 2007. The figure
represents 17 per cent of the country’s total population...........While Romania has lost almost a third of
its young people, Poland, the Czech Republic and Slovakia have lost a
just over a fifth (21, 19 and 19 per cent respectively), while Hungary
has seen a relatively small percentage of young people leave: 14 per
cent." https://emerging-europe.com/news/new-statistics-confirm-romanias-demographic-catastrophe/
Igaz, hogy mutyisztánban lehazudják az adatokat, de ezzel együtt is az angoloknál már 120 ezer magyar regisztrált a brexit utáni további ott tartózkodásra. Csak az angoloknál úgy 200 ezer regisztrációt várnak, akkor könnyedén lehet legalább 1 millió magyar külföldön.. ez is bőven 10% de szerintem még ennél is többen vannak. Íreknél 50-70 ezerre saccolják a magyarok számát és akkor németekről, akiknél a legtöbb magyar dolgozik még nem is szóltunk vagy osztrák ahol 120 ezret szintén elismernek.. A magyarok vezetik a kivándorlási listát szerintem, csak itt ezt is elhazudják.
ha a jelenlegi trendek folytatódnak a következő választás a valódi egyéni szabadságjogokról fog szólni... azokról, amelyekről a mi un. "ellenzékünk" március óta tudomást sem akar venni...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!