daxlisgyuszi péntek, 19:39Előzmény: #253548 zsuzsa37#253552amúgy engem darab ideje kerülget már egy fura sejtelem, hogy nem fogsz túl sok kenyeret megenni ebben a topikban... fene se tuggya mé', de valahogy ezt érzem. . . Jó ha figyelsz arra,hogy mit üzen a DAX topik gazdája :))
még egyszer elolvastam a hírt, volt rá időm,a piac "alibizik"...a lényeg,ahogy nekem átjött,hogyha 3 oltást bekaptál a pfizer.ből,akkor immunis vagy az omicron mutáns ellen...így akarják "eladni"nekünk,hogy menjünk el harmadik oltásra is...szép.
15725 megint a daxli futures, kb pont ott amikor a hír kijött, a oiac visszaigazolt,mert beleadtak ebbe a "hírbe"visszacsorogtunk közel 100 pontot,elég gyorsan...szerintem még lejjebb is megyünk...
Akkor még nem találtalak meg, de én shortot írtam Joe valami lesz szövegére. Szeretem a grafikonjait, még ha néha másképp is gondolom mint ő. De a tavalyi kari ajcsiját (a cicus rajzot) őrzöm.
reggel, már nyitás előtt piros gyertyát "láttam bele" a mai napba,ha olvastál,akkor nem irom ide még egyszer miért :-) ...a mostani pfizeres-hír ellenére se változtattam meg,ezt az elképzelésem, talán annyi,hogy akkor egy kis piros doji lesz :-))
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !