Milyen érdekes volt, amit az arany művelt 0:00-kor, pont addig ahol a vonatkozó short certfikát kiütési szintje van. Az európai befektető erre csak csettinthet! Naháááát!
Esik az arany, ma a részvények napja volt. Én is eladtam az ezüstöt, azért egy 40%-ot kb osszekapartam vele 20 dolcsinál megvéve 2-3 hét alatt. Soha rosszabbat.
"csak" felfele kitores!! ~2050 szint elerese +visszateszt eseten a 2000 szint tartasa ez lenne marcius vegeig aprilistol pedig a szint feletti folytatas --- ez lenne a tiszta vari mashogy is lehet tekrgetni meg hogy kijojjon --- 3000 az hetes,havi,neves csarton adja magat ->ergo ez eves szinten cel
ez nem 10 ev, hanem most van a ho vegeig (10 nap) meg kene csinalnia a figurat, hogy szepen ive legyen a dolognak tobb idosikon is ezt "keri" nyilvan dolgoznak rajta mindket oldalon, mindket iranyba /a Credit Suisse bebukast se a vakond turta ossze/ -- ha marcius vegere validan meglesza felfele kitores, az also hangon 3000
a csart alapjan en is pontosan igy latom -- azonban a mai nap fejlemenyei alapjan nem latok remenyt (ma figyeltem, maskor nem szoktam) usa szorosan tartja ezt is, ugy mint a tobbi cmd-t az ertekorzo alternativak eseten az alapelv a legyilkolas, minden USD vetelytars leszoritasa a pastrol ezusttel is ugyanezt muvelik es az olajat, gazt ,stb is odarakjak ahova epp szukseges nekik -- meg az is erodalja a varakozasokat, hogy amit lattunk az utobbi 20 evben, azok is betarazos ralik voltak belevettek a kinaiak, oroszok, nemetek,... nem tudom, mi tudna feltorni a kripta tetot, hogy megindulhasson fel talan majd az indiaiak marcsak par ev es jon India...
rapillantva az aranyra, nagyon ugy fest, hogy ujabb szintlepes kovetkezik es mar zajlik is napo(ko)n belul atlephetjuk a 2000es szintet es magunk mogott hagyhatjuk most:1980 --- nyilvan usa nagy erokkkel probalja visszafogni meglatjuk, sikerul-e visszatuszakolni a savba, 2000 ala ha 2000 alatt marad, akkor az azt is jelenti, hogy meg mindig usa a jani
Törölt felhasználó2023. 01. 27. 17:30
Jõ volna mår ,ha az arany is duplàzna màr ,nemcsak az inflàcio.
Az arany most már vagy egyenlőre még nincs gödörben. Ehhez képest ütik az ezüstöt rendesen bestagnált - különösen, ha azt tekintjük, milyen szép felbeszélő elemzés volt itt múlt héten a pf-en. (Ne add el a családi ezüstöt c.:-)
Arany-Ezüst