Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ha tippelnem kellene akkor az eddigi napi max közelében zárhat a 12 órás miatt,de feljebb nem várnám és a beesést sem,de ez már csak reszelés,nem piszkálnám
az a helyzet,hogy mivel kivitte a kitörést és nem tudott új csúcsra sem menni tk szabály szerint fals kitörés volt a hír utáni kitörés,ezért is lepett meg az alá húzás nyitó után,12 órás még kérdéses de ha igy maradna és lenne egy nyakvonal már akkor akár az emelkedés vége is lehetne a mai nap és a jövö héten jöhetne az esés a nyakvonal letörésével,persze még nincsen vége a napnak de gyanus,hogy fals kitörés volt a délutáni ,nem vettek már bele a nagyok,lehet recessziós félelem az adat miatt,mint irtam ott kicsit ellentmondásossak voltak az adatok de az NFP -23 nem jó a longnak,ezért már nem vettek bele a nagyok nyitás után tovább vive a csúcsot lenyomták likviditásért kitörés alá majd abból fel a nyitás elötti csúcs alá ahol kiszálltak
meglepett ,hogy alá engedték a hír utáni kitörésnek még ha csak kicsit is talán stopvadászat,nyitóba persze minden belefér,nincsenek fix szintek de azóta szenved is,ami az adatokat illeti azok azért nem mind longosak,igy inkább semleges lett,kiváncsi vagyok a zárásra a 12 órás miatt,minden esetre továbbra is igaz hogy a nyitás utáni pár órában lehet benne jó pozit találni mint a DAX-ban
Az a vicces,hogy azon vitatkozunk egy brutál longos piacon,hogy melyiket kell shortolni,Daxot,vagy Nasit.. Ahelyett,hogy a késve induló,3 nap alatt duplázó tőkét hozó aranyat,vagy ezüstöt longoltuk volna.. Ráadásul fel is hívtam rá a figyelmet.. Na ez a baj...
Nasi még mindig 1000 pontra van az ath-jától.. SpaceX ma is ment +11,5%-ot.Én nem merném shortolni.. Még a Dax is veszélyes,ha hétvégén mégis jön valami jó hír a szorosról..
Ami nem tetszik. NQ rohadt nagy inverz fej váll 4h-n Mintha fülescsészét csinált volna 4h-n, csak nézd meg. a 4H alj előtt a középen csinált egy karikát. A tegnapi nap alját nem érte el, ellenben a teteje fölé zöldül, vagyis emelkedő aljak tetők: long jel. Tom szerint célba vette a 30600-at, szép is ez a TA. Óráson csinált egy szép kalapácsot, amiből most jön az első zöld-megerősítés. ha kitör 29730 fölé, nap végéig long.
ATL munkanélkülési ráta. túlfűtött gazdaság. ADP csökkent, tök ellentétes logika. HA csökkent a munkahelyek száma, akkor a ráta hogy csökkent? mintha a KSH számolta volna. Én jó éjszakát kívánok neked is a hétvégére, nekem 29640 NQ shortom van, leszarom, hogy 29700-at pislogja.
Az infláció nem jó.. Esetleg az amcsi államadósság elinflálására,de az nagyon veszélyes mezsgye Trump ezért akar mindenaron békét,hogy ne kelljen a kamatemeleshez nyúlniuk.. Ő inkább kamatcsökkentést szeretne.. De ehhez meg az kell,hogy csökkenjen az infláció.. A tőzsdék meg árgus szemekkel figyelik,higy most akkor mi lesz.. Mindezt a csúcsokon ülve..
És mit gerjeszt az infláció? Árakat? És a magas árakkal ki jár jól? Mennyibe kerül most egy autó meg mennyibe került 3-4 éve? Kifizetik a userek? Drága a memória az AI-hoz? Kifizetik a userek? Drága a HDD az AI-hoz? Kifizetik a userek? Ha nem fizetnék ki, nem lenne annyi bevételük.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?