Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Te shortolod? Hiba írod, ha nem shortolod Esik 1300-at, longolsz az aljáról a +200-at. Ami jel volt, ameddig ment a paripa, Dax dupla tető 24750: Dow Jones ATH. Mit látott meg ott a világ? A nagy semmit, majd onnantól kapa.
amúgy érdekes tény,h DAX 24750-et újra bevárták, ahogy elérte, onnantól pofánverték a világot......... hogy mit látnak meg olyankor, az nagyon jó kérdés. dniel???
Köszi.. Mostmár 7-edjére üti a támaszt h4-en 550-nél.. Át fogja ütni szerintem.. De egyik irányba sem veszek fel pozit,csak figyelek.. Az elején még longgal próbalkozhattam volna én is,ezek tegnap is bejöttek,de ma nem voltam topon,és hetedjére már nem bízom benne..szerintem letöri mostmár,és irány a 28.800.az 50 naposhoz..vagy, legkésőbb hajnalba..
De a stop kérdésemre nem válaszoltál.. Oké hogy nem félsz,pedig le fog törni,mert naposon lefelé van az irány.és ha pont akkor nyitsz longot stop nélkül,amit ma kétszer is megpróbáltál,akkor hirtelen nagy bukás lehet belőle,mert amikor elhagyja a támaszt,nagyon begyorsul az esés,olyankor kézzel már nincs idő zarni.. Szóval a kérdésem továbbra is az,hogy a 300 pontos stopot mindjárt az elején beteszed?
Te írtad nesztee, hogy zöldben kell ott hagyni a napot? 29330-at vártam NQ-ban...........:( de ha már nem nq, dow jones-ban jött +2% a tőkére. mai teljesítmény: csdobosnak írom: 12,1%. Dow jones 50 pötty (All-in) NQ +340 pötty (All-in) Olaj -1,1 egység (All-in)
Nálam úgy van, hogy az 50%-át befoglalja, a maradék 50% fedezet. most per pill 240k-t foglalt be a Dow Jones. 242k az elérhető fenntartási fedezet. Egész nap ezt a szutyok olaj longot vártam, 2x kirázot ta poizból, most ment 1 egységet... de örültem volna neki, ha .........szemét banda ez!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?