Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem pontosan ezt mondtam,hogy a "június a korrekció hónapja" Az elemzőházak tartották úgy,a Nasi 60 napos emelkedésekor,hogy júniusban korrekció várható.. Nem egész hónapot kell érteni rajta#csak azt#hogy megáll ez a vegnélkülinemelkedés,és korrigál. Hát volt egy -1600-as nap,úgy emlékszem.. És ha az ominózus csütörtök esti bombázás bekövetkezett volna,akkor esett volna tovább. Mivel azomban békét kötöttek,újra long lett.. Szóval a korrekció már megvolt Tamás,senki nem mondta hogy egész hónapban tartani fog.. Ha megint esni fog,az már teljesen más miatt lesz..
50-et rottyant nem sokkal utána Sentiment a barátod volt pedig, le kellett önteni a longosokat. PErsze benne volt a pakliban,h felszúrnak, de mire szúrnának fel? már béke van, ez az ütőkártya pipáa.
https://www.boerse-stuttgart.de/en/tools/euwax-sentiment/ 12:51 körül kiszállhattak a shortosok, ez kb. a 25030 (nem futis érték), vagyis 25020 dupla alj környékén kiszálltak. a napon belüliek már longosok (+30), várják a zöldülést . csak emiatt várnék egy leszúrást, ki kell venni a longos tömeget, ki kell őket ütni. 25020-24930. A trend sértetlenségéig.
minden szar hír mellett ott a pozitív is. Iránnak nem tetszenek az ajánlatok, mégis aláírták digitálisan a fegyverfogó banda nem egyezkedne, a békepárti egyezkedne. érdekes ez az Irán.
Mondjuk NQ pont odáig jött le ahol a longot nyitottam még reggel mert ott kapta a megerősitést,az jó is volt igaz korán zártam mert DAX shortba mentem át,de ez a szint azért tarthatja NQ-t,ezért zártam DAX-ot,ott az utolsó órás short gyertyát vissza tesztelheti ott shortolnám valószinüleg újra bízva a következő eső hullámban a reggeli kitörésig
DAX-ot zártam 130 ponttal,nem érte el a céláramat de max vissza nyitom a shortot feljebbről. Vagy nyitok NQ vagy DAX longot ha lenne benne dupla alj,de ahhoz lejjebb kellene jönniük
basszus én meg már megrendeltem a pezsgőt,mondtam az asszonynak libamájjat zabálunk kaviárral,úgy örült neki :)) Most meg mondhatom neki,hogy jó lesz az esti pörkölt is :))))))) 3000 pont az már szépen hozott volna :))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?