Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
NQ 1h ma200 25490 = 4h ma50. lefele tartó 4h közép és alj. 4h 25380-400 simán belelátható ismét, még délelőtt. napos közép lefele tart, napos ma50 IS lefele tart, míg 1 hete kicsit felfele tartottak DAx még mindig parádés....csak tudnám, hogy mire :D.
NQ órás támaszig esett,ha nem fogja akkor lehet napos dupla csúcs is amiből jöhet a zuhé,DAX-nak volt egy szép hetes long kitörése azt is vissza tesztelheti vagy akár el is dobhatja,japok brutál nagy nyitó réssel nyitottak előbb utóbb betöltik akár ma.
Nincs kizárva a havi longos gyertya NQ-nál ,a pénteki napos és hetes zárás is lehetőséget ad erre,napon belül minden evő vagyok igy teljesen mindegy az irány ,napon túlra továbbra sem tervezek pozit.Mivel kevesebb időm lesz a kereskedésre így valószínűleg csak NQ elemzéssel és a délutáni kereskedéssel foglalkozom,DAX és japok kuka.
https://kephost.net/p/MjI0NjkxNw.png tomnak rajzoltam egy hónapos chartot. egy háromszög-ék formálódik. csökkenő tetők, emelkedő aljak. így lehet látni a dupla tetőt 25830, de akár emelkedésnek is felfogható. az emelkedő aljak miatt inkább longosnak tűnik, és kitörésre áll. 16000>26000: és mégis oldalazik csak, akkor pedig simán 26k felett fog véget érni az emelkedés.
Azt azért szeretném leírni, nem mondom,írom azt, hogy bármi áron short. Vannak jó pozik, és vannak szar pozik. DAX minden nap úgy kezdte majdnem,h nyitóban long, majd csorgás, de nap végén maxos zárás. És igen, csdobos kívánságára: én szarkor voltam szar helyen, elbasztam, bűnhődöm is miatta. dec 19-20 óta nem volt új pozim, raboskodom. Viszont szerda óta a Nasdaq esett 400 pontot, amit pénteken visszahozott, 1 nap alatt.. vagyis nekem is igazam lett, és csdobosnak is, erős long van. 2 napos esést 1 nap alatt ignoreáltak. -400 +400 de még mindig nem tört ki 25830 fölé, bár én erre számítok. EGY GAP-es 25830-850-es nyitó, ami kilő 26000-ig. DAX 25300 NQ 25450-ről pattant pénteken. Ami érdekes. DAX már 24500-23900 között sávozott, amikor NQ még csak 22000-nél zárt. jók legyetek! nekem mindegy mire fogadtok! csak nyerjetek..! good luck!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?