Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Most vagy a nyitórést tölti,l csak be,vagy pedig marad a jól bejáratott sávjában,és megy szépen tovább lefelé.. Mindenki döntse el saját szája íze szerint.. Mi meg Tamással tovább szívjuk a fogunkat Nasi miatt...😪
24450 a nyitó durván, 24400-ig van még tér, az a komplett réstöltés. Nagyon figyelni kell, mert ha onnan fordul, mélyebbről, mint dupla aljról, és úgy megy át a 24450-en visszafele, stop csattogás + LENDÜLET.
https://kephost.net/p/MjAyMzU1MA.png DAX 1h. Igazat adok csdobosnak, sávtetőig húzták, így rajzolva. Az a baj, ezt a vámhírt már ismerték, most csak "lepapírozták". Én amúgy írtam, hétfőn még talán long, hát basszák meg az van. Keddtől fordulat. Már minden jó hír megvan, ami jöhetett, mi jöhetne még? 1-2-3 jó szar USA adat, várom őket!
https://www.investing.com/indices/germany-30-futures-chart Napi nyitónál van. 24450 A GAP megtartása az erő jele, ha megtartják. M5 fordulat, jöhet újra tetőig. Ellenben ismét magasról esik, akkor GAP betöltése reális várakozás. -100-150 még innen.
Ja,8.07-kor írtad be,hogy 8-kor long,amikor megvolt már az a pici zöld gyertya..😉 De mindegy is.. Kívánom,hogy nyerjél sokat,csak furcsálltam,hogy ekkora pluszos nyitásba belelongolsz,amikor fordítva szoktad inkább csinálni..
Ez így igaz! Én viszont kereskedem és élek. Ha nyitok pozit és ráérek, beírom és nem utólag. De hát mindenki azt hisz, amit akar. Viszont, ha valaki velem együtt nyit-zár, az pluszos kell, hogy legyen. (nem kötelező😉)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?