újabb ismerősökkel beszélgettem... hitetlenkedve mondogatják, hogy mik mennek a minisztériumokban... a maradék szakember gárda jó része internetezik egész nap, mert felülről nem jön épeszű útmutatás, munka, stb... a cimbi clgek viszik a pénzt, cimbi új vezetők segghülyék az adott területen nem rendelkeznek tapasztalattal, eközben az érdemi munkát végző emberek munkához elengedhetetlen feltételeket is megvonják, merthogy köcségtakarékosság van...
a Lázár?Selmeczi, Szijjártó, stb. és Kósa féle anomáliákról ne is beszéljünk most.
nekem is van napi tapasztalatom állami céggel, ha nem magam tapasztalnám, nem hinném el, hogy egy ember munkáját négyen végzik el, miközben generálnak maguknak eszméletlen, sehova nem vezető feladatokat. Súlyos tíz és százmilliárdokat lehetne a BKV-n, a MÁV-on a Minisztériumokban spórolni. Kisebb és átláthatóbb adminisztráció, korrupció megszüntetése, stb. majd folytatom, most mennem kell.
a Lázár?Selmeczi, Szijjártó, stb. és Kósa féle anomáliákról ne is beszéljünk most.
nekem is van napi tapasztalatom állami céggel, ha nem magam tapasztalnám, nem hinném el, hogy egy ember munkáját négyen végzik el, miközben generálnak maguknak eszméletlen, sehova nem vezető feladatokat. Súlyos tíz és százmilliárdokat lehetne a BKV-n, a MÁV-on a Minisztériumokban spórolni. Kisebb és átláthatóbb adminisztráció, korrupció megszüntetése, stb. majd folytatom, most mennem kell.
Csúcsok felé kacsintgat a forint!
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=4&i=147358