figyu, nekem ne akard elmagyarázni.... holnap jönnek az elkésett vevők, meg ahogy emelkedünk a magasabb szintekről shortolók... már olyan szinten pofátlanul shortolták, hogy az elképesztő volt, biztos, hogy a shortzárások is hatást fognak kifejteni.
OTP-nél is így volt, minden instrumentumban így működik... EURUSD, stb.
Nem is, én igazából jó hirekben reménykedem inkább. Csak a nyugodtságra reagáltam, bár mindenki maga tudja. Az tény, hogy aki adni akar ma, annak nincs mire várni.
Ezt Béta -s papíroknál tudom értelmezni. Magyar papíroknál ki és milyen alapon állapít meg egy árcentrumot ami alatt és fölött egy adott spreed-del ad és vesz? És hogyan tudja majd fedezni a piac árfolyam elmozdulásaiból adódó esetleges veszteséget???
Lehet én vagyok a hülye ezügyben, de vesszek meg ha értem.
Ebből azt szűrtem le,hogy jókor,jó időben kell bevásárolni.
Mert:
" A részvények különböző likviditási osztályokba lesznek besorolva,"
"A tervezett spread 1-1,5 százalék, amely 3 ezres részvényárnál 30-40 forint. Alacsonyabb likviditású papíroknál nem lesz ennyire szigorú a szabály, ott lehet, hogy csak ezer darabra kell jegyezni, 4-5 százalékos spreaddel."
13,7k dugó... ez a mai forgalom fele, és kisherceg várva várt nagy forgalmú második napja is megérkezett.
Tegnap nem véletlenül mondtam, hogy gyanús... persze a 100millás esőnapok se voltak piskóták... 2k-nál és alatta beindultak a stoppok.
E-STAR