ja, tényleg, igazad van, bocsika, elnéztem... akkor kisnyúl Ð
van ez így... ilyenkor a volkswagen "sztori" jut az eszembe... persze nem kívánok senkinek hasonló végződést.
meg lehet ebből még holnap, vagy akár még ma is csattanás... a mozgatók szándékai kiszámíthatatlanok, habár most 50%-nál az emelkedésnek adnék nagyobb esélyt.
Eddig ez fordítva volt... kellett ez a hír... köszönöm SCS... tegnap biztos meghallotta, hogy a kedves édesa....t a számra vettem, nem túl pozitív kontexusban.
Már kezdtem azt hinni, hogy ő is egy tőzsdehuszár, mint a többi (KEG,HYBRID,PHYL,ECO,stb.)
eleve kevés helyen köthető
tegnap elég körán kiírta random hogy tdtvétel nincs aznapra
Törölt felhasználó2012. 06. 05. 15:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem biztos, hogy mindenkinek van választása. Van, aki meg nem látja a sort, vagy nem érdekli. Ivánfélék meg nyugodtak, hogy majd a tehenek lejönnek a dombról. Talán igen, de én cseppet se lennék nyugodt, ha ma esetleg nem tudom zárni és holnap piacin kell ki tudja mennyin kötve.
jaja, ma ennyit lehetett max. kihozni belőle, aki DT-zett, aki shortolt, az meg 1637-en még lezárhat, ha van vér a pucájában, akkor még várhat... esetleg bejöhet... ha meg nem, akkor kisnyúl.
Öreg mondás, hogy a long 0-ig, a short oo-ig mehet...
Azért én ha eladásban ülnék ma, annyira nem lennék nyugodt. Aki vett napira, annak nincs mire várnia, aki eladott, annak pedig vissza kell venni. (Persze ha nem saját részvényt adott el.)
amúgy tipikus brókertrükk, hogy bedugóznak, majd amikor alá, vagy fölé állnak, akkor kiveszik a dugót, és zutty... Ð
... ugye te nem ebben töröd a kis kobakod? Ð
E-STAR