Gratulálok hozzá,én még csak most kezdem a zwack beépítését a portfólióba,de szép lassan(negyedévente)bővitem majd a mennyiséget,ha meg esetleg vmiért kicsit beszakad akkor jobban beleveszek ,pár év alatt jó lenne egy 3-5 százat összekaparni!
amúgy kb mennyi lehet a belöldi kisbefektetők száma?tartási időre mi a jellemző,gondolom általános az a gondolkodás hogy sokáig tartják,én is igy 47 évesen kb örökségre hagynám ,persze még növelem a mennyiséget ,jó lesz ez osztinak!!
Minden jelenlevő tulajdonos kap, akár 1 db részvény tulajdonosaként is. A közgyűlés elején kapunk egy szavazógépet, amit a végén visszaadunk. Ekkor szokták átadni az ajándékcsomagot.
kisstílű a kérdésem: de ha elmegyek közgyűlésre,hány db tulajdonolt részvénytől kapom meg azt az ajándékcsomagot(italok kisebb kiszerelésben)amit osztani szoktak? Hogy működik ez az "osztalék" a cégnél? köszi a választ!
Egy feltűnő dolog van a jelentésben...a Külföldi intézményi/társasági tulajdon kb. 6%-al csökkent és a Külföldi magánszemély tulajdon nőtt 5%-al (valószínűleg valaki magánba tette át a céges tulajdonát), valamint a Belföldi magánszemély tulajdon 1%-al. Tulajdonképpen nincs is igazi intézményi befektető a cégben. A Belföldi intézményi/társasági tulajdon 0,57%, a Külföldi intézményi/társasági tulajdon a két stratégiai befektetőn kívül szintén kb. max. 1% körül van.
Zwack részvény