milyen civakodást, ne sértegess, kit érdekel sly nulla pályája, azt sem tudom ki a vita tárgya. Az ővé, még sosem vitáztam férfiéért. Annyi a férfi. Szánalmas egy nő ez Sly...
ezt a női civakodást nem értem pedig 2 oldalt visszaolvastam de mind1 felejtsük is el.
erre emléxik mig valaki az osztálydiscokba erre pörgött mindenki 20 éve link
Discovery!
Azért a nagy kedvenc ez marad: link
Frontin! Szerintem: link
Gentlemanus:
Pengék a zenék, a Braveheart különosen, de a Chris Rea dal(klip) is ott van a top100-ban.. :)
Más ugyan, de megjárja: link
gentlemanus, zárd be, de nem miattam. Nekem nem kell Spade. Nem is tudom ki ő. Szóval két nő? Miért is, amig a féltékeny Sly fel nem merült minden rendben volt, aki nem zenét tett hozzá, amig én igen. Te döntesz. Who cares?
Törölt felhasználó2007. 11. 21. 20:55
Tisztelt Portfolió!
Topikgazdaként kérlek Benneteket, hogy legyetek szívesek törölni a ZENEBOX topikot.
Tisztességesen kértelek, ennyit nem ért meg neked ez a topik. Meg én sem. Írok, a Moderátoroknak, hogy zárják be a topikot. Ebből a topikból nem lesz még egy hulladék box, a sok teleszemetelt mellé. Láttam mi lett a sorsa Kissherceg topikjának.
Bubu, békét két nő között? Az lehetetlen.
Köszönöm.
Sly, egy dolgot jegyezz meg, nem vagytok pálya nekem, bocs, senkit sem ismerek -:))) Nyugalom, csigavér. Spade nem kell, rohan és megvígasztal téged és Discot meg xyz-t (ő Spade), maradjunk a zenénél, mert mióta itt vagy, csak az nincs, csók, végeztünk.
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))