A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Így van nem kell kétségbeesni hogy valamilyen csicska pár forinttal szinte forgalom nélkül leszorítja az árat aki eladja az + 5000-nél megbánja mindenkinek szép kereskedést én tartom hosszútávon
Én azt mondom, hogy nem kell minden nap nézegetni, főleg nyáron. Egyébként még azért is csökken, mert mindig van valaki, aki a legmagasabb eladási ár alá teszi be 40-50Ft-tal az ajánlatát. Sok értelmét nem látom, maximum ha ő várakozik 4000Ft környékén a nagyobb vételi packokkal és lejjebb nyomja az árat.
Van egy olyan érzésem, hogy amikor kijött a hír a biztosító megvételéről, valaki bevásárolt, most meg dobálja kifele eszetlen módon, mert nem emelkedett 10-20%-ot.
Menni fog. 5000db eladó 4170 meg 2000 4180on, ezeket ki szokták venni. Türelem kell hozzá ez tény. De szerintem hamarosan jegyzési árfolyam fölé kerül, jöhet az új ath
Igaz.. Habár örültem volna, ha ez a hír 4200-on áthúzza. Mondjuk közben azt nézem, hogy napos BB felsőből kint van a gyertya, nagyon be volt szűkülve már, kell egy kis idő, amíg el tud indulni, a forintozók kivásárlásra kerülnek.
Lehetséges okok: Ennek a hírnek az értéke majd később lesz látható a jelentésekben. Nyári szezon. Sok vevőnek nincs kedve belevenni valami forintozó packba vagy dugóba, amit 4170-4190 közé bepakoltak. Én türelmes vagyok a már meglévő packommal. :)
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link