Sziasztok!
Ebben a topikban igen/nem-mel megválaszolható kérdéseket szeretnék gyűjteni. Pár példát be is dobok majd. A cél az lenne, hogy akinek van kedve, tippeljen a plusz (=igen) illetve a mínusz(=nem) gombokkal, hogy bekövetkezik a kérdéses esemény.
Bárki dobjon be ennek megfelelő kérdéseket, minél specifikusabban megfogalmazva! Ha lehet, csak kérdéseket, tehát nem elsősorban vitákat szeretnék látni.
A moderáláshoz lusta vagyok, előre jelzem. A kirívóan otromba hozzászólásokat meg fogom próbálni eltávolítani.
Az Élet, mellesleg volt, ahol már megelőzött :-)
A ciklus végéig nem hozzák nyilvánosságra a titkosszolgálati mágnesszalagok adatait. (Ezek azért is érdekesek, mert érintetlenül megmaradtak és nem lehetett beléjük piszkálni)
A ciklusban a fidesz frakció továbbra sem a sokszínű választókat fogja képviselni és szinte minden kérdésben egységesen, egyhangúlag és egyhangúan fognak szavazni a mamelukok.
Törölt felhasználó2018. 04. 19. 13:21
Szerintem az ELIOS ügy az Orbány III kormány egyik legsúlyosabb és legjobban feltárt botránya. Szerintetek indul-e bírósági eljárás az Orbán IV kormány alatt ("tetszik"), vagy ahhoz kormányváltás kell ("nem tetszik" nyíl).
Nem hiszem, hogy csupán erre a két okra vezethető vissza, hogy az ország
lélekszáma nagyjából állandó (10 millió), de ezen belül a cigányság
létszáma harminc évenként megduplázódik.
Örüljünk együtt a fidesz-lungodrom szövetség demográfiai gyakorlatának! Nem kötik az orrunkra, de az elmúlt nyolc évben is zavartalanul folyt országunk elcigányosítása.
Ennek nagyon kicsi a valószínűsége, csak akkor fordulhat elő, ha valamiért kegyvesztetté valik az illető. Egyébként minden korabbinál magasabb a hatalmi túlsúly, ezért nincs rá esély.
Mi, a családdal, ezek egy részét öntudatlanul is gyakoroljuk - megjegyzem, kormány-függetlenül, a tanácsok nagy része egy roppant kívánatos libsi-bolsi kormány :-) esetén is nyugodtan megfogadható. Más tanácsokat tudatosan követünk. A következő kérdés plusz-mínuszra: Szűnik-e meg nagy hagyományú, jelenleg széles tevékenységi körrel rendelkező civil szervezet?
Alapvetoen szavazgatosat. De mintha nem lenne tul nepszeru az otlet az eddig beerkezett pllusz-minuszok alapjan. Ertelmes beszelegetest kár lenne leloni. Nem letkerdes, hogy az eredeti terv alapjan menjen. Aszittem, tobb kerdes es meg tobb igen-nem fog jonni. Ha nem, hát nem.
Választás utáni kérdések a következő 4 évre
Ebben a topikban igen/nem-mel megválaszolható kérdéseket szeretnék gyűjteni. Pár példát be is dobok majd. A cél az lenne, hogy akinek van kedve, tippeljen a plusz (=igen) illetve a mínusz(=nem) gombokkal, hogy bekövetkezik a kérdéses esemény.
Bárki dobjon be ennek megfelelő kérdéseket, minél specifikusabban megfogalmazva! Ha lehet, csak kérdéseket, tehát nem elsősorban vitákat szeretnék látni.
A moderáláshoz lusta vagyok, előre jelzem. A kirívóan otromba hozzászólásokat meg fogom próbálni eltávolítani.
Az Élet, mellesleg volt, ahol már megelőzött :-)