Tegye fel a kezet, aki ma kidobja! Nagyon nem lesz mokas ez a nap. ML-ek egy forintot nem fognak belerakni, hogy ne boruljon, ahogy egy eve szarnak ra. Mindenkinek kotel idegeket kivanok!
Úgy lám valamely tisztes fórumtársunk, egyebekben meggazdagodván, önön markába vette és korrigálta a napunkat, hogy orczánkról az rút homályt lemosva, örömt csempésszen szívünkbe. Tisztelet!
Szerintem saját maguk. Mert egy egy nagyobb ontes utan azonnal feltelt a konyv eladókkal. Valszeg így (is) szerez pénzt az appb. Egyszer majd befejezik es mindenki megvilagosodik mi miért volt. Turelem. Az nincs már, tudom :)
ma ezt megint adták a Konzum miatt -> újabb 10-15% bukó az átszállóknak, ügyes húzás volt :-)
Törölt felhasználó2018. 10. 10. 14:23
itt a 2/3 volt a kulcs, ők megnyugodtak, mi meg elaludtunk, kb ennyi történt, kihasználták a bizalmat, levitték durva szintekre a papírokat, sokan elvéreztek, és feszítik a húrt h minél többeknél szakadjon el, hogy miért teszik ezt azt nem értem...? Egyszer a büdös életbe nem jöhet valami előbb meglepetésszerűen például...??? Az idő pénz a tőzsdén különösen...
(UP)PENINN