A Duna jelenti az új törésvonalat az Európai Unióban: a folyótól keletre fekvõ országok egy részében a korrupció és a független intézmények elleni politikai támadások aláássák a jogállamiságot, ez pedig az európai
Igazad van, az Unio egy jo nagy szervezet, az unios GDP 1%-at koltik el. Mukodtetesere dolgoznak benne 30 ezren. A munka es penz tulnyomo resze elmegy a szegenyebbek tamogatasara, felzarkoztatasi cellal.
Magyarorszag viszont picike orszag, az unios GDP 1%-at termeli. Mukodtetesere dolgoznak benne 900 ezren.Egyaltalan nem a szegenyek tamozgatasara es felzarkoztatasara.
Nocsak.
Neked tetszik ez a "környezet". ami tönkreteszi a környezetét??? Hihetetlen!
Észt, szlovák, Izland, Luxembuorg, Andorra, Málta, San Marino stb országok hanyadikak népességben az EUban 13. Magyarország mögött?
Ha a mercedes bármelyikben összeszerelő üzemet nyit, vagy ami valós, egy "nemzetközivé" előlépett bank leánya is gazdaggá tehet! Ezt egy gazdasági "tudós", mint amit feltételezel magadról nem tudja értelmezni,!
Majd amikor rájössz, hogy az UNIOt " ezt a bürokrata, korrupt rendszert kéne már lebontani."
idézetedet is újra értelmezed nem lesz mit mondanod a veled egyet nem értőknek.
Aki fordítva ül a lovon az a "bérencezők" tömegét nem zavarja!
Ilyen hülye meglátással magukat "bérencezik", csak ki tudja mit éreznek, amikor leírják azt a szót, hogy "bérenc"
Ezért nincs értelme tudatlanokkal szót váltani!
Akiknek a hülyeség fontosabb! Nem számítanak nekik törvények, de a történelem hamisítást bevallják és ezt közhírré teszik, aztán oktalan elhallgatnak, vagy elfelejtenek válaszolni!!!!!
Ez a válaszod mindent tartalmaz a nem akarod tudásodról!
Látom előkerült a szegény magyarok vagyunk, minket mindenki bánt fidesz-kártya.Kerek 13 éve vagyunk EU-tagok, előtte évek voltak felkészülni rá, mind jogilag, mind gazdaságilag, mind morálisan. Miért nem azon voltak a kormányok, hogy ez sikerüljön? Más országoknak miért ment ez jobban? Szlovákia, Észtország? Ja, hogy korrupt, urambátyám rendszert építettek az elvtársak? Akkor min csodálkozunk? Először ezt a bürokrata, korrupt rendszert kéne már lebontani. Az összes EU ország a környezetünkben sokkal liberálisabb, piac barátabb, a nyugati államokról nem is beszélve. Egy ilyen környezetben ez az Orbán-rendszer halálra van ítélve, semmi jövője! Már sokszor mondtam, hogy az, hogy gazdaságilag távolodunk a nyugattól, az egy dolog... de az a morális pusztítás, amit az Orbán-párt művel 7 éve... ezt nagyon nehéz lesz helyrehozni!
Igen, az poénos részlet volt :) Én nem akartam ráirányítani a figyelmét... sztem nem fogja kitalálni, ha meg igen, akkor magára vessen :) Remélem, én is, hogy belefér a moderációs elvekbe, végső soron nem függvényszerű a kapcsolat, hanem csak sztochasztikus :)
A trollok szeretik, ha nem nézik őket szélkakasnak :) Elég, ha a gazdájuk az: ők azt szeretik, ha konstans ülepet nyalhatnak. Mekkora macera már nekik a váltás. Tulajdonképp meg is értem, hogy ilyenek: ha amőba lennék, biztos én is ezt akarnám. Meg vodkát persze... :)
A fideszes trollok már temetik az EU-t... :) Jaj, szegény EU, annyi neki :) Bezzeg a napfényes Azerbajdzsán meg az ásványkincsekben (és vodkában) gazdag Oroszország...! Amúgy nem is csodálom, hogy a trollok nagyon vágynak oda. Olcsó a vodka, nekik ez fontos szempont lehet... :)
te bicskával eszed a vattacukrot baszod
amúgy nem azzal kell foglalkozni, hogy más telegyarapítja-e, hanem ha te úgy gondolod, hogy az a frankó, akkor menj és csináld. mondjuk azzal, aki már bizonyított az esetedben ilyen szempontból.
??? wtf?? Belgium, Luxemburg, Franciaország és Németországon kívül jelenleg is minden más tagállam "másodrendű"!!! A később csatlakozott országok (2004 ill. ez után) pedig mondhatjuk harmadrendűek. Mi a ....ról beszélnek ezek a ....???????????????????
...és ugyanezt tette az szdsz 94 előtt, meg ugyanezt tette az egyesült baloldal 98-02 között. A visszamutogatás legfeljebb a kicsinyes revansvágyat igazolja.
Pedig ezt tette a fidesz 2010-ig.mindent leszavazott, mindent gátolt, még a saját törvényeiket is, ha azt a szocik változtatás nélkül benyújtották, mert ilyen is volt.
Újra címlapon Magyarország: másodrendûek lehetünk a jövõ Európájában
Ugrás a cikkhez