tökéletesen igazad adok és ha reggeliről lett volna szó így is teszek, de mivel dél van és meg is éheztem így talán nem úri huncutság a kalória bevitel :)) persze a tepsi pizzás csigu kalória tartalmát még messze nem értem el :o))
tuti, de most annyira jól esett, anyát bevittem a bankba és beugrott a pékségbe, na mondom emellé a kifli mellé kell valami kísérő, így alakult a dolog .....:)
privátba rámírt egy magyar tanár :o))) na, tudtam hogy olvassa, jöhet a tepsi galuska :o))) UI: kis gyulai kolbász karikákat megfuttattam kacsazyíron majd ráütöttem három háztáji tojást és isteni finom forró kiflivel kísértem a lipótitól mehet rá a kávé :)
Rakott karfiol sült, tényleg megy a sütő sokat, talán ezért a 25ezres villanyszámla.:o) Petőfi doga délután 16 órától nyitható egész péntek estig. Bármikor nyitja, onnantól 30 perc. Csak egyszer lehet megnyitni. Szóval most azt várja a kölyök, hogy valamelyik eminens csaj megnyissa, lefotózza és átküldje. Remélem, a magyar tanár nem olvassa a fórumot. :-))))
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link