A kajáját azt odatelepítettük egyből. Felőlem aludjon, ahol akar, csak a teraszra ne jöjjön föl. :D
Mondjuk a Bundi elől is el kellett barikádozni, arra emlékszem, de semmi kedvem kerítéseket építeni mégegyszer.
Na mindegy, majd alakul. Az előbb már 2 cserép virágomat is ültethettem újra, kapott is pofájára.:o))
Tegnap söpörtem ki a diófalevelet. :D
Leszigeteltük habszivaccsal az alját +körbe, arra deszkaborítás kívül-belül, szupi háza lett, de ha bele se megy, megharapom. :-)))
kutyunak a háza előtt kellene ételt adni, lehet odaszokik majd idővel
mondjuk a mienknek is van háza a kertben, talán ha kétszer ment be oda, persze nem aludni és csak 5-5 percre
abban többnyire a szomszéd macskák alszanak, mondom is mecsoda szégyen ez már )))
Zárósms.-t majd írjátok be lécci, ma se kapcsoltam be a bét-et.
Kutyaházfelújítás-festés van, szerencsére csak 2 ecsetet találtam, így nekem nem jutott. :D
Valami tippet adhatnátok, hogyan lehet rászoltatni a kutyut, hogy a házában aludjon és ne a teraszon. A kosarát pokrócostól betettem tegnap a házába, amiben eddig aludt, gondolván, hogy ott is belefekszik majd, de nem így lett, itt nyüszített fönnt és kuporodott be a sarokba. Aztán megsajnáltam és visszahoztam a kosarat. Arra gondoltam még, hogy be kéne fektetni valamelyik gyereket a házába, úgy talán ott maradna. De nem fér be egyik kölyök se. :D Lehet, sátrat kell vernem.:-))))
Valami ötlet?
Hatszáz-kilencszázmilliárd forintba fog kerülni a magyar pénzügyi szektornak a devizahiteleseket segítő csomag, amelyről várhatóan pénteken fogad el törvényt az Országgyűlés - közölte a Magyar Nemzeti Bank.
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link