Napos képen elvileg meglesznek a fordulók a huf-párokban. Holnapi nap még kéne azért erősítésnek.
Gbphuf-om is van elég sok és eurhuf is :o)
szóval azért valamit zárnom kell majd közben is, végre kezdenek alakulni
kis shortot nyitottam 1320-nál, hogy legyen valami izgi, nagy esést nem várnék mondjuk, pár pontot csak
de az is benne van, hogy átviszi és 1325, ez is beleférhet akár
Ha addig felmenne akkor álomszép újrakezdés lenne, mert a meglévő longoknál a stop nullába kerülhetne. Na Dénes bácsi nem tartja fel a topciot. Már így is tele van vele. A jóból is megárt a sok. :)
amim van most:
1/ arany, három long csomagom: 1323-1326 közöttről. Most hoztam fel a short megbízásokat ha mégis lefelé jönne.
DAX stop kiütve a nagy mozgásban de szép volt.
2/ SP-t lassan adom. stop felhozva szűkre.
Más most nincs, várok. Kicsit shortot veszek ma Daxban és Sp ben, bár jelentés szezon jön, fene tudja.... de játék. :)
Arannyal mázlim van. 1310-1312 ig vártam le, pont addig jött, ami azt jelentette ott adtam a shortokat, longok megvéve azonnal.
Benne volt amit írtál, hogy esik tovább(bajban lettem volna), de kilőtt fel. Most adtam a lenti longokat 1 órát éltek :)), így a tegnapiak vannak csak.
Ez egy jó kör volt oda vissza benne nagy téttel, mázli, lehetett volna másként is.
lényeg: ÉN most kivárok. Nagyobb esélyt adok a fel iránynak innen. meg vannak is long csomagok még. De várok, MERT nem tudom most, tegnap/ma éreztem eddig, most fogalmam sincs. ilyenkor jobb kivárni. DAxra/SP térek át. Devizákra is ránézek.
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link