9. ÉIG ÁRAD-DE MÉG NEM ÖNT KI AZTÁN APAD KONSZOLIDÁL AZTÁN 2026 BAN ÁRAD DE EKKOR KI IS ÁRAD A HATALMAS ÁRVIZ JÖN-MINDENT ELSÖPÖR.magyar péter halak-jegyben született a halak világhonapjában.csak gyolkossággal legyözhető és péter a köszikla.tehát kösziklára épiti a tiszapártot.kár erölködni gém over van .10. én lezárom a topikot és akkor nyitom amikor nyitom.
ezek a viperafajzatok-trumppal az élen-lelepleződtek és most kapkodnak karmolnak-akár a gyilkolástol sem riadnak vissza-mint a sarokba szoritott állatok ugy viaskodnak.de vége ennyi volt.lehullott roluk a lepel látjuk kik ők.
Ma épp azt hazudozza a rogáni propaganda, hogy a TISZA Párt a sorkatonaság bevezetését tervezi. Természetesen ebből egy szó sem igaz. A TISZA Párt békepárti és mindent megtesz az azonnali békéért itthon és a nagyvilágban egyaránt.2 hete még azt hazudták, hogy azért hátráltunk ki az egyik budapesti jelöltünk mögül mert melegjogi aktivista, ma már azt írják, hogy én vagyok drogos meleg. És még van 11 nap a választásig…rettegnek a Karmelitában. Okkal, hiszen napról napra, méterről méterre többen vagyunk, árad a TISZA az egész országban és mindenhol a világon, ahol magyar emberek élnek
A Medián legfrissebb felmérése szerint Budapesten a Fidesz önkormányzati listája 29%-on a TISZA 24%-on, a Karácsony féle lista 20%-on, míg a Vitézy féle lista 11%-on áll. EP lista mérés most nem készült, de a fenti adatokból az következik, hogy ott a TISZA már vezet Budapesten a Fidesz előtt. Ahogy vezetünk a Fidesz előtt a negyven év alattiaknál, a diplomásoknál és az érettségivel rendelkezőknél. És napról napra közelítünk a legkisebb településeken is. Totális pánik van a Fideszben, úgy égetik a hazug, aljas propagandára a milliárdokat, mintha nem lenne holnap. Voltam már minden: nőverő, pszichopata, dollárbaloldali, Gyurcsány-báb, amerikai báb, az Európai Bizottság elnökének a bábja, Soros György bábja, PszichoPeti, háborúpárti, áruló, a Jobbik embere. Most már azt terjesztik a rogáni propaganda segédcsapatai, hogy meleg vagyok és drogokon élek. És még van hátra 11 nap a választásokig…
/ TISZA PÁRT/