Nem ez a nagy teljesítmény , hogy pestre jön pl. JP Nagyváradról ill. elnőkúr United Kingdom-ból
.DE, DE, DE képzeljétek el Az urak BUDÁ-ról leeresztkednek a szmogos pesti részre, ugye bp. és egyéb nevén nem nevezhető budai polgárok.a la Vérhalom squer.
Azért rendesek nem nézik le az egyszerü pestit.
február 10.e körül lesz a kövi... Elnök úr meg angliából jön a konferenciára... A mai világban már nincs távolság-kivéve ha az asszonyt kérdem hova akar menni, me szonélkul ujzélandra szavaz...:)
tancs:
Így van, már majdnem fejből nyomom a fő számotkat... még a budin is azt nézegettem usság helyett :)
Köszi a helpet amúgy!
Törölt felhasználó2006. 01. 21. 23:24
Apám, most olvasom a fórumot, mert így hétvégenként tudom csak, én szegedi vagyok de mindenféleképpen elmentem volna a 19 évemmel nem érdekel a távolság, nagyon érdekel az egész tőzsde, de nemtudok még semmit, ezért szeretnék tanulni sokat, s erre a legjobb a személyes találkozók! Mikor lesz a következő?? Regisztrálni kell rá? Tájékoztassatok mindenféleképpen gyferenc@vipmail.hu ,de olvaslak is benneteket csak a hétköznap koleszban vagyok hétvégén meg már sokszor késő visszaolvasni, a mailt meg tudom követni wapon is Rengeteg kérdésem lenne az egész témával kapcsolatban.
Törölt felhasználó2006. 01. 21. 20:39
Tud valaki valamit arról, hogy a molt megveszi valami külföldi cég??
Szeva szakértő társaim!
Jólesett , hogy van aki egyet ért velem. Eddig dugóba voltam ,mert figyeltem ,mint egy pitt bull ,de most már merek szólni.
Mol még mindig tartom a 23k-t. Ha hétfőn meglesz akkor kiszállok. Sajna muszáj lesz, mert a melóm miatt kikarcolok Romániába. Ott nem bizi van net(kicsit tájékozatlan vok az ottani viszonyokról.)
Treff!
Remélem megtaláltad a táblázatot, s már fejből mondod a számokat:-)))
A Fotex-topicba Bp küldött egy kis anyagot, - azt is olvasd majd el légyszi.
Tök jó nektek pestieknek.... össze tudtok így ülni "konferenciázni", megvitatni a dolgokat, eszmétcserélni meg ilyenek.
Aki meg nem pösti, az mindenből kimarad.
TIPPSAROK