annak volt igaza aki délelőtt meglovagolta a MOLt kiszállt 900nál és vett 400on OTP-t!Na annak igaza volt!!!;)
Na de szivi ne jác te is velem!!!Most ne állj má meg!Nidda micsinát az oljaso barátnőd!Látod???Töretlenul tört felefele!!!Banyek behalok ha behal... :(((
850ezer meg 650ezer... :) Hát ez már tétel... Nekem a legnagyobb TDT pluszom meg minuszom (sajnos mindkettő) 100K körül volt, ha jól emlékszem, és a minuszban már attól is eléggé befordultam... 650 bukó egynap, hát attól már detox lenne... :))
Ennek nem sok köze van a befolyásoláshoz.
Pont azért mert, a részvényből származó összegeket részvényre Sőt hatira is ugyebár azonnal felhasználhatod.
Nem kóser ez! Akárhogy nézem.
A korábbi azonnali (T napos) elszámolás helyett csúsztatott (T+1 napos ) elszámolásra tértünk át , ami összhangba került a Keler Rt. elszámolási rendszerével.
Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy:
nyitott pozíciók esetében a határidős eredmények a következő (T+1) nap 9 óráig kerülnek jóváírásra/terhelésre a számlákon,
lezárt pozíciók esetében az eredmények és a korábban lefoglalt alapfedezet csak a következő (T+1) nappal kerülnek jóváírásra/terhelésre a számlákon.
Én pár hete kerestem aTDT-el 850ezret fél nap alatt. aztán a következő napon vérszemet kaptam, nem szálltam ki az intő jeleknél, és buktam 650ezret. Ilyen móka ez a TDT.
Barnus!
Márpedig a pozi lezárásának percében felszabadul a hati letét, s azt akár azonnal el is költheted. Magyarán még az aznap esti elszámolást sem kell megvárnod. (Én a BC-nél vagyok).
TIPPSAROK