Visszatértem
BZJ bocival még óvatosan!!!
Molnál érdekes hogy nem ment vissza a hosszú távú emelkedő csatornába ott van az aljánál, jó lenne ha visszamenne bele...
Holnapra nem hinnem, de talan valamikor mostanság igen, ha kitart az optimizmus. Persze kérdés meddig tart ki, kísértetiesen közelednek a választások.
Equitasos elemzésekkel csak óvatosan! Bár Egonka már leköszönt. :))
talán USA nagyott zakkant idén..ha az adatok jók és Irán nem keményít akkor talán igen...
Törölt felhasználó2006. 01. 19. 14:06
Üdv!
a BWM-Equitas 01.17-i elemzése szerint a 22500-as bux áttörése után az index rövid időn belül könnyen eljuthat 23200-ig is.
Szerintetek ez benne van a pakliban esetleg holnapra?
Annak mennyi esélyét látod, hogy holnap is rángatják felfele?
Az ilyen +2 % Bux-os vagy afölötti növekedésű nap után mindig pihenő (+/- 0,5%) szokott általában jönni.
+2 %-os nap után legutóbb nov 2 és 24-én volt hasonlóan magas másnap.
Helló Zsosz!
Ta ide vagy oda, én tényként kezelem, hogy a kicsikben (Humi, Nabi, Eco, de a nagyobbacska Fotexben is ) szépen igazolta a számítások helyességét. Szvsz a Rábában is van lehetőség; a 610-es szinttől - ami egyben a fibo-sorozat tagja is - eljuthat elvileg a 610x1,618=987-ig is , persze nem 3 nap alatt.
Elfogyott a köcsög Erste pakkja,
szájukban már Csányi Sanyi makkja :))))))
ollé, ollé, ollé, ollé
OTP ó-tépés
fotontorpedók is beélesítve... cool :)
nem akar lemaradni a mol mögött az otp sem :)
mostmár csak az kell, hogy a fotonokat kövessék... és lőn világosság :)
szép a forgalom (Fotexben is), vkik már megint cow bus-t tőtenek (vagy local bus-t)
mióta ovi megmutatta, hogyan kell, csak töltenek és töltenek :)
ideje már, hogy a mol is nyomjon egy 8-9%-os emelkedést nyitástól zárásig (mondjuk holnap... :) mint a gazprom nemrég
nem egy súlycsoport, de attól még téphetik úgy, mint a Katrina idején :)
azt kell mondjam, elég ügyesen töltögetnek: még csak +440, és már 27 mrd-ot bezsákoltak. váljék egészségükre! :)
Szia Tancs!
Bíztató, hogy figyeled a Rábát.Igaz itt a TA már csak akkor segít, ha vmi + meglepivel elő tudnak jönni a gyorsban.Ez X alkalommal nem jött be, tehát lassan már nem is várja senki, így nagy fogás lehetne.
Nekem van belőle (erről a szintről is), de szvsz névértékig "szemét-papír" kategória.Sajnos.
Ha őszinte akarok lenni kicsit hosszabbra terveztem. De ha már így sikerült!:)))
Az ilyen rövidtávú dolgokhoz inkább szerencse kell. Dt-re semmiesetre sem érzem elégséges a tudásom. Isten majd akkor leszek, ha ez is menni fog.:))
TIPPSAROK