köszi - lassan humi szakértő leszel. Ha rajtam múlna - én megreformálnám a magyar tőzsdét - ha lenne több időm megírnám Attilának mire kellen figyelni és merre kellene haladni - mert ez télle játszótér ahogy BPMCWAP írta.
No az idén szégyellem is magam rendesen hogy miféle papírjaim voltak. (Szinte semmi más) Eco, Nabi, Humi, Rába... oszt állok idén kb +40 % -ban... röhej.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Látom itt zajlik az élet a nálam meg aludttej:))
Csak beleolvasgattam:))
ARP nem lesz P2000KFT, ugrott a 290misi
kb ott tart mint tavaly, vagy hát végülis azt is mondhatjuk hogy 1 lépés előre 2 hátra...
Nem tettem be, de a 610 egy eredeti Fibo-sorozatbeli szám, így cca 595 környékén vágnám ki. Megjegyzem, hogy erre nem látok most esélyt, de mint tudjuk........Szóval stopolunk , ha kell.
ARP!
Most valljam be, hogy Humival a (kicsinyke!) tőkémre vetítve 80, a BC-vel csak 6,5%-t fogtam? Most a Rábával kezdtem ki (nem illenék nekem is "félre", egy külön topicba vonulnom?
Tancs táblázáta szerint 1434 Ft a következő fontos szint FHB-nél.
Ezt nagyjából én is így gondolom jó lenne ha ez fölé zárna.
Nekem sajna még van tavaly októberból 1490-ről is, amit ugyan hígitottam lejjebb (megszegtem az aranyszabályt, veszteséges poziciót növeltem he-he), de még így sem pluszos a történet.
No a pár darab stimm nálam is, Tancs azé csak üsse meg azt a 700 -at ha lehet. Bár tavalyelőtt ősszel volt uccsóra belőle 625 - 680 -ig, igaz akkor azt megmászta egy hét alatt. Tavaly 750 -nél sajnáltam hogy nincs még pár darab...
Törölt felhasználó2006. 01. 20. 10:01
Werkaz!
Nagyon remélem, hogy a reklámozás "árát" beszedjük mi magunk, főképp, ha az általam elvárt 660-as szintről kilő rendesen.
TIPPSAROK