Amugy Barnim, a BCR-t , - legutobbi tudomasszerzesem szerint, ugyanis meg tavaly kitorhette a postasom a labat vagy mi a szosz - 3 even belul kell a roman toszdere eresszek.Lehet hogy iden, de lehet csak 3 ev mulva, ami max.
Hamarosan mar az is duplazik aki meg elt par limites emelkedest pozi nelkul . Hogy hol billen a bili , azt nem tudom, de lesz kapkodas vazeg.Kifejezetten ezt az idoszakot varom, nem is azt hogy most "befektessek".
Ha jol emlekszem 30nal es 36 nal volt olyan hogy hiptnotizaltak a bandat, minden lehetseges erovel :-)) De valljuk be, ilyen szintu ehes tomeget, nagy ritkan termel ki magabol a tozsde.
Melyik napon volt ez.?Ha jol emlekszem , valami ilyesmi olyan 36, alatt volt !?
Valakit epp most olvastam , irt rola, hogy sirhatneka van.Hogy ez is miert csak most esik le nalam; sirni. De megedzett az elet engem is. :-))
Őszintén szólva annyira nem is érdekel. Majd ha lesz mögötte értkelhető hír is talán. Addig az én pénzemre nem számíthatnak.
Na meg ugye én se az extrprofitra. Ez így korrekt.
Egyébként ha megfigyelted 1 napot kivéve nem igen engedtek hozzá senkit. Még azt se aki venni akart. Érdekes...
Sze Tbarna,
Boci meg a jelzalogbank.Hm...nyugodt embereknek valo mese.En azert most nehezmenyeznem ezt a fogatot, de jobb hijan , jonak tartanam, egyelore.
Nekem ezek azok a tipikus papirok, amikben foleg
nem az erdekel, hogy meddig mennek, hanem hogy meddig esnek amikor esnek, es ezt nem feltetlenul negativ ertelemben erteni.fOLeg az FHB -nal.Olyan jo szilard aljai vannak, viszont a tetejei meg eleg bizonytalanok.Szoval Barnikam, Te sem a kapkodasodrol vagy ismert nalam. :-))
De hogy a humet mikor akarna mar esni, ezt kalkulalom mar napok ota.Lehet hogy soha tobbe ? :-)) Egyszeruen Fotexet szegyenito ez a nonstop limittel szaguldas. Bezzeg amikor meg A-s volt,3x15 % utan -itt beugorvan- nekem mar nem is jutott tobb belole. Most meg csillapithatatlan a fogyasztasa.
TIPPSAROK