Valaki, peldaul En!! :))
Amiota az fhb kikopte shortosait, ujra kezd tettszeni ,de eddig meg nem sikerult kifogmia rajtam, most se lesz neki konnyu. Inkabb azokkal akik benne ulnek, es varjak hogya tojas kikoljon aloluk.Ma kivetelsen karorvendo vagyok :))
Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlést azonos helyszínen, azonos napirenddel 2006. január 25-én, 15:00 órakor tartják.
Az Igazgatóság a 2004/2005. üzleti év eredményének terhére a névértékre vetített 12,00% (egy részvényre 120 Ft) osztalék megállapítását és kifizetését javasolja a közgyűlésnek. Ez megegyezik az előző üzleti év eredménye után megállapított osztalék mértékével.
a srpenyőbe... tojást...:))
A MOL hoz annyit tennék hozzá ha sikerul 20100körül zárni és nem sikerul felugrania 5-600ra akkor hétfon esni fog az olajos, me elcsuszik a banánhélyon... és akkor a beszállo pont ujra 19200-19500körül lehet...nekem!Addig meg zakatolok maj a otpvonaton... :)
Te Barni, hetfon mivel kene hazavagnunk a shortosokat ? Matyesz kell essen nekije.Fotex szar lett.OTP-Mol megbizhatatlanok, talan a gyogyszerek meg behulyithetnek minket is, de tenyleg nem tudom. Talan Bocival kene majd inditanunk egy antishorot. n a majd gondolkozz el rajta.
Én ma eléggé rántás szagot érzek valamerre. De merre? Föl vagy le?
Tényleg nem tom. Nagyon megy a pöszmörgés, és valakiknek zárni kell, de a shortosoknak, vagy a longosoknak előbb?
Ki tudja?
közben begyüjtöm az összes márki klónt a topikomban :o)))
Direkt stb-vel zártam reggel. Tudtam jönni fog mint légy a mézre. ( tudok még néhányról tudtam, hogy megjelennek : fibó. nem csodálkoznék egy wasabin se)
TIPPSAROK