ARP,
szerintem egy újabb Bobi bácsi törvény született!
Asszem ilyen még nincs.
"Arra kell gondolni, hogy minden évben, hónapban, héten lesz valami amin keresni lehet. És ezt, ha megéled nemcsak tudod, akkor sosem érzed azt, hogy elment egy lehetőség - és sosem fogsz kapkodni."
elnőkurnak a miki viszi karácsony első napjának hajnalán a görkorcsoját ajándékba, hogy tudjon vele szánkozni a befagyott dunán...:))) Csak nálunk van jézuska... és kulonbenis a miki 6.unnepli névnapját, aztán elkezdi legyártani a gyártosoron a kariajándékokat, majd kihordja karácsonykor, hazafele meg ha van kedve elmegy rallyzni a mecsekbe me ugy sincs melo egy évig... szal ah ugytartja kedve akár januárban is még a hegyekbe szánkozhat.... pláne ha osszekapot hoanyoval mert neki fájt a feje... arról nem is beszélve hogy van egy kék tó a fák alat ha beleteszi lehuti a lábát, sőt bele is fagy akkor meg addig haza se tud menni, amig felnem olvad... idén meg köztudottan hideg telunk lesz...
:)
Érted?Nem?Nem baj... én se mindent értek... ezért szoktam "csak" olvasni bobibát is és nem belebufizni...:)))
Ellenben látom valami alkeszos nem csak bufizet de beleis hány t a topikodba...:(( Részvétem... mondtam má hogy minden kocsmá ba kő egy "portás"...
Én megtettem - mást nem mondhatok. 2 részletben zártam.
Arra kell gondolni, hogy minden évben, hónapban, héten lesz valami amin keresni lehet. És ezt, ha megéled nemcsak tudod, akkor sosem érzed azt, hogy elment egy lehetőség - és sosem fogsz kapkodni.
Nem először fordul elő, hogy a kettő keveredik. Az átkötésnél más a vevő. .
Az önkötés pedig házon belül van. De ettől még lehet átkötés.
Ez persze nem jelenti azt, hogy minden önkötés átkötés, és hogy au átkötés nem lehet önkötés. Világos?!:))))
Barniiii, ez szep volt toled, de ha tudom, hogy ez igy van, akkor mondtam volna, hogy Barnikam tenalad ma nyiras lesz :))
Amugy eleg szarul nez ki a piac, jonnek az evvegi nagy atkotesek, kellenek a magas arak egyes papiroknal.
OTP 7025
MOL 20600
Richter 40500
Egis 23000
FHB 1340
BCHEM 2270
És ha igen akkor hétfőn mekkerssuk a rést télanyon és felnézunk mig mikibá randalirozik...:)
Treff, adott brokicég összegyűjtött jó sok ellentétes irányú megbízást, aztán lerendezi az ügyletet. Elad és ugyanannyiért vesz ugyanannyit, a számálin meg jóváírja.
1 átkötések igen
2 vannak kifutó határidők, amiket le kell zárni.
3 vannak céges adózási okok
4 meg lehetnek saját részvények a cégek portfóliójában, amik papíron csak egy évig lehetnek ott. Azokat is átköthetik.
Van egy tuti tippem! Ha elmegyek fodrászhoz Mol short. ez már másodszor fordul elő, mire visszajövök megöntik.:))) legközelebb szólok!
Elnökur,
Űgy látom nem igazán tudod hati kereskedés lényegét illetve nem ismered a technikát.ez itt kissé sajátos. Ez most itt hosszú lenne elmagyarázni.. Jóindulattal mondom nézz utána! Hasznos lehet.
ARP!Akko mikivel végülis kibacunk vagy nem???A szarvasokat eldugtad a karifa mögé???Karánba behajtottad a bikákat???Ha elakar indulni kösse be magának azokat...:)))
MOL!Vissza megy az!Alig pár darabbal nyomták le, hogy annál tobbet vegyenek felfele... szvsz
TIPPSAROK