legyen több egy százassal!:)
A délelőtti szépségből kiesett, de szvsz még nincs veszve minden... Délelőtt eskudni mertem volna egy 7070-70100as zárora, most a 7000-7010et tartom értelmes célnak, de a kov 30-40perc maj szvsz eldonti...Csak ennél lejjebb ne szurogassanak má, me akkor kuka... :(
Kezd magához térni. Kéne még neki egy nagyobb löket megerősítésnek, és meg lesz a 7k. Viszont most inkább a longosok vannak többen, szal záróra nem hiszem hogy 7k fölött maradunk, de benézhetünk afölé napközben.
Most veszem észre hogy ez nekem szól. bocsesz, de még az életben nem hallottam róla, hogy harmadik péntek, a hatit meg nem is figyelem annyira, de legalább ma is tanultam. Köszi Barna.
szvsz meglesz, csak néha alábhagynak hogy megijesszék az embereker, igen neked irtam szvsz nem engedik beesni 7Knál kell figyelni, szvsz vannak benne shortosok és ha elküldik 7010-7020ig akkor kiütik őket
Látod Te nagyokas tradelsz itt. És ilyen dolgokat nem tudsz!
A forgalom ma félrevezető, mert minden hónap 3. pénteken van a hati elszámolás.Éltalában csak a forgalom miatt van jelentősége, de mai nap december azaz itt az évvége! Azért sok mindent ki lehet "olvasni" ma is, meg lehet kereskedni is, de a forgalmat jobb ha elosztod kettővel.
A DT meg már felejteném.
Na és persze soha semmi nem biztos max. valószínúsíthető. Tehát az én meglátásom is alapból rossz lehet .
na megjottem... tőkemelés elinditva... ki adta oda azt párszáz darabot hogy ujra tudjak venni???:) mindegy thx!
Ha folé nem is de a 7knak meg kell lennie zárora...
Akkora kamu csak nem lehet ez a bank...
bfgy,
mielött belevettél TDT-be 1k otp-t 7k alatt kicsivel,akkor milyen stop szintet határoztál meg magadnak?
Magyraul ,milyen elképzeléseid voltak a pozi felvétele elött?
TIPPSAROK