:)), ezt azert kaptad mert te, Tancs vagy.De en meg kinait irtam.Meghogy kotozkodok.De, valo igaz a kinaival meg a fat sem szabadhatna kenni...az egyenesen rovarkinzas lenne.
megvolt... én voltam... konyortelenul betartom magamnak... csak akor adom irásba ha felkell állnom a gép elől... 6850en kuka... szép kis bukta...:( mostanában jocskán alulteljesitek... tényleg nem kéne má idén tozsdéznem nekem sem...
tancs ,
én nem értek annyira a témához,egy kérdés!
Most kb 8 méterre vannak a csemeték.
Szerinted lehet ,megmarad ,ha én a fa anyag miatt ültetnék még csemetéket közelebb egymáshoz,hogy maximalizáljam a terület álltal kínált lehetőséget?
Hallottam olyanról ,hogy ha sűrű az ültetés akkor nam tudja át fújni a szél a lombokat és az különbözö baktériumoknak jó táptalaj lenne! :(
Ennyi szar hír után a BUX fel megy? Moody lemínősités hivatalossá tevése?
Na akkor térjünk át andrea29 ffi lizingelésére és adjunk közös árajánlatot . .Én vállalalom a pénteki nap költségeit, ugyis Casinóba (EU terület)járok , szűz kéz hasznot hozz .. ....
Neki , mert én fizetek.................
Tyris!
Ez téves!!! Megfelelő technológiával (vetés, sokkolás (igen, igen!!!), ültetés) nekem a papírhéjú 6 évesen termett már kóstolót, de 8 évesen már termőre álltnak tekinthető egyértelműen.
ARP,
én úgy csináltam,hogy van amit a dió termés miatt ültettem első sorban (ezek oltottak),van amit a fa anyagnak (ezek magoncok).
Ahhoz ,hogy aránylag nagy fa legyen kb 15 évnek kell eltelni, termést már pár év múlva várok,igaz jelentősebb csak akkor lesz ha a fa is megfelelő nagyságura nől!
(Én igazából a fa anyag miatt ültettem őket,addig se üresen álljon a terület)
Ne gondolj valami nagy dologra,ez kb egy 3000nm-es terület!(Egyenlőre)De szerintem a közeljövőben nőni fog!
Egy 15 év biztos. Ez ám a hosszú távú befektetés. De ha kellő körültekintéssel választasz /fajta, trület/, akkor ennyi idő után olyan, mint ahogy a statisztikákban az ilyen időtartamú tőzsdei befektetéseket minősítik, biztos termést ad. :o)
Arról nem is beszélve milyen jó érzés a saját fáról szüretelni. :o)
Werkaz!
Igen, működik! A nejem hozott JPországból nekem törökmézet, s azt kitéve kb két hétig (amíg tartott belőle)nem foglalkoztak a diófával (ez után találtam ki a ragacsot).
JP, ez a lekváros dolog érdekes, bár szkeptikus vagyok vele... Mézzel is működnie kellene akkor nem ??? Mindenesetre sztem a lekvár hamar kiszárad, és ahogy Tancs is mondja jamar lenyalogatná a fáról pár boly hangya.
TIPPSAROK