Már vagy egy hete nem írtam, de szvsz megvoltatok nélkülem. Látom nagyban megy a diskurzus a fontos dolgokról, mint a levéltetűk távoltartása, szóval sok hasznos információt szerezhet itt az ember, a tőzsde meg kit érdekel. :))
Nos. Egy kérdés erejéig. Ki mit vár az év elejétől. Karácsony után mindenki pénz nélkül visszajön a szabiról, kipihenve a 2005-öt.
Mi lesz akkor?
Folytatódik a shortgunozás, és mesterségesen generálunk egy crachot nyárig, vagy esetleg több optimizmus szorul a piacba, és lehet lassan longokat is nyitogatni? kivaáncsi vagyok a véleményetekre.
Ez így ebben a formában nem igazán helytálló.
"Könnyebben elérheti". Ez még mindig igaz!
Másrészről pedig, akkor lenne ez jól összehasonlítható, ha a split nem történik meg. Akkor megnézhetnéd a mostani árát.
Harmadrészt. A forgalom a split óta baromi nagyot ugrot! ez azért korántsem elhanyagolható.Sőt.
Én úgy emlékszem hogy egy hónapja kb mikor 1350 környékén volt sokáig az árfolyama raiffeisen vete az fhb-t.
Most akkor el kell kezdeni lassan reklámozni a céget,hogy menjen is..............
A MOL tegnap megnyitotta első szerb töltőállomását Belgrádban egy régi Beopetrol kút átalakításával 350 ezer eurós ráfordítással - írja az MTI.
Hirdetés
A MOL azt tervezi, hogy egy hónapon belül további nyolc benzinkutat nyit Szerbiában, és jövőre tovább tíz töltőállomást létesít az országban, melyek egy kivételével zöltmezős beruházások lesznek.
A MOL azt tervezi, hogy jövőre minden ötvenezer lakosnál nagyobb lélekszámú szerbiai városban, illetve a 10. európai közlekedési folyosó mentén nyitnak kutakat. A MOL 2010-ig 15%-os piaci részesedést szeretne elérni a kiskereskedelem területén.
Sziasztok! Mit vártok mostanában a MOL-tól? 18745-rõl van pár darabom, de a rühes otp-n én is buktam :-( (ne is mondjatok semmit..., kezdõ vagyok). Jó lenne a MOL-lal kompenzálnom kicsit, és az utóbbi napokban nem tudtam olvasni a Tippsarkot. Most megyek visszanézem az info-kat mindenütt, de ha írnátok az jó lenne.
elbux
TIPPSAROK