Nem akartam zárásig beírni, mert szana széjjel leszek verve én már látom előre, de nem bírtam ki, és nyitottam MOL logokat 100ról és 150 ről. Ennyi millió shortnak csak be kell zárni egyszer, és eddig úgy tűnik igazam volt.
Kéretik nem nagyon bántani...:((((
Pleeeeeeeeeeeeease.!
na látom épp időben, elnökúr emleget én meg megjelenek:))
Izgi nap votl gyerekek?:))látom jó nagy forgalom vót ma is. Tanccsal jól mondtuk reggel szüttyögés. Megyek tovább szüttyögöm a számvitel rejtelmeit.;)
Elnökúr!
1x akartam - a tréfa kedvéért - csalni, de ennyi idő alatt lebuktam. Így igaz, láttalak, s megmondom őszintén, hogy gyakran meg is nézlek Benneteket.
Tancs nem ér mert te láttad a konferenciás képeket még a legelsőről. Amúgy már nem csillog mert kivettem amikor melózni kezdtem kint, és azóta nem raktam vissza. A jó anyám sem adna pontosabb leírást rólam. Ha Cst itt lenne ő még hozzátenné hogy láncdohányos vagyok, de csak élvezetből nem függőségből.:))
Viszont nekem a gyogyó papírok gyanusak ,a rikkterben is sokkal nagyobb zuhit vártam, erre nem nagyon esik le!
Pedig kedden azzal a szándékkal stoppoltattam ki magam 39500 on mert úgy tünt leszakad!
E
Viszont nekem a gyogyó papírok gyanusak ,a rikkterben is sokkal nagyobb zuhit vártam, erre nem nagyon esik le!
Pedig kedden azzal a szándékkal stoppoltattam ki magam 39500 on mert úgy tünt leszakad!
E
E
Szőke karcsú vagyok, nyert. Grat.
Lábam között szőr? Hááááááááát. A hajamon kívűl annyi szőr volt a testemen amikor 18 évesen végre megjelent kemény 25 száll a tyúkmellemen, amí le nem égettem cigivel a strandon. Azóta ott sincs. :))
A többi helyes. Cseresznyét szedni meg csak télen szeretek, nyáron meg szánkózni.
TIPPSAROK